Ski Nauders, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (150 oferte, 105EUR - 844.6EUR)
Abraham, Nauders

Abraham

Nauders, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Acasa, Nauders

  Acasa

  Nauders, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Neue Burg, Nauders

   Neue Burg

   Nauders, Tirol, Austria

    • Fara transport

    Despre NaudersPrezentare si poze Nauders

    Nauders

    Nauders este situat în regiunea de granita Italia-Austriei-Elveția, pe un platou însorit între trecatoarea Finstermunz / Elveția și Passo Resia / Italia și au o istorie lungă.

    Vacante ski Nauders

    Nauders reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Nauders oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Nauders va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Nauders (Tirol, Austria) iarna 2021 - Alege din 149 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!