Ski Nauders, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (38 oferte, 342.7EUR - 1000EUR)
Hotel Kristall, Nauders

Hotel Kristall

Nauders, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Mein Almhof , Nauders

Hotel Mein Almhof   

Nauders, Tirol, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Hochland, Nauders

Hotel Hochland

Nauders, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Edelweiss, Nauders

Hotel Edelweiss

Nauders, Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Schwarzer Adler, Nauders

Hotel Schwarzer Adler

Nauders, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Tia Monte, Nauders

Hotel Tia Monte

Nauders, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Post, Nauders

Post

Nauders, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Erika, Nauders

Erika

Nauders, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Berghof, Nauders

  Berghof

  Nauders, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Neue Burg, Nauders

   Neue Burg

   Nauders, Tirol, Austria

    • Fara transport

    Despre NaudersPrezentare si poze Nauders

    Nauders

    Nauders este situat în regiunea de granita Italia-Austriei-Elveția, pe un platou însorit între trecatoarea Finstermunz / Elveția și Passo Resia / Italia și au o istorie lungă.

    Vacante ski Nauders

    Nauders reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Nauders oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Nauders va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Nauders (Tirol, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 38 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Nauders

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nauders?

    Hotel Kristall, Hotel Hochland, Hotel Edelweiss, Hotel Mein Almhof , Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai populare hoteluri din Nauders

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Nauders?

    Hotel Kristall, Hotel Bergblick, Hotel Mein Almhof , Hotel Edelweiss, Hotel Hochland sunt cele mai apreciate hoteluri din Nauders ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Nauders.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Nauders?

    Hotel Bergblick, Hotel Mein Almhof , Hotel Edelweiss, Hotel Hochland, Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai apreciate hoteluri din Nauders ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Nauders.

    Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Nauders?

    Hotel Edelweiss sunt cele mai apreciate hoteluri din Nauders cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Nauders.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Nauders?

    Hotel Mein Almhof , Hotel Edelweiss, Hotel Hochland, Hotel Schwarzer Adler, Hotel Tia Monte sunt cele mai apreciate hoteluri din Nauders ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Nauders.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Nauders?

    Hotel Kristall, Hotel Bergblick, Hotel Mein Almhof , Hotel Edelweiss, Hotel Hochland sunt hoteluri din Nauders ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Nauders.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Nauders?

    Hotel Bergblick, Hotel Mein Almhof , Hotel Edelweiss, Hotel Hochland sunt hoteluri din Nauders ce au acces gratuit la internet