Ski Muhlbach Im Pinzgau, Salzburg Land Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 88.5EUR - 88.5EUR)
Gasthof Batzinger, Muhlbach Im Pinzgau

Gasthof Batzinger

Muhlbach Im Pinzgau, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Muhlbach Im PinzgauPrezentare si poze Muhlbach Im Pinzgau

Muhlbach Im Pinzgau

Mühlbach im Pinzgau este situată foarte frumos la poalele sudice ale Wildkogels in Oberpinzgau, în LAndul Salzburg. Ca parte a Bramberg aşezarea se află la o altitudine de cca. 810 metri, de-a lungul pârâului cu acelaşi nume - Mühlbach îşi va încânta oaspeţii cu personalitatea sa naturală şi nepretenţioasă. Smaragdele găsite aici în jurul Mühlbach şi Bramberg au fascinat deja în trecut mulţi vizitatori, o altă industrie aici paracticată fiind cea a cuprului, astfel vă aşteaptă aici o moştenire minieră vastă compusă din de exemplu clădiri pentru cercetare şi administrare. Veniţi şi lăsaţi-vă fermecaţi de romanticul Mühlbach, la poalele celor 2.225 m de altitudine ai Wildkogel.

Vacante ski Muhlbach Im Pinzgau

Muhlbach Im Pinzgau reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Muhlbach Im Pinzgau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Muhlbach Im Pinzgau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Muhlbach Im Pinzgau (Salzburg Land, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Muhlbach Im Pinzgau

Pentru variaţie în afara pârtiilor vă aşteaptă drumeţii pe zăpadă, plimbări cu sania trasă de cai şi patinaj. Foarte interesant este derdeluşul de la Wildkogel - probabil cel mai lung derdeluş din lume. La punctul de pornire ajungeţi comod cu instalaţia Wildkogelbahn, la final prin multe serpentine până la Bramberg - între se întind 14 km de derdeluş şi o diferenţă de altitudine de 1.300 m. În general Mühlbach este o destinaţie mai degrabă liniştită, dacă nu doriţi însă să renunţaţi la Après-Ski puteţi face o excursie la Neukirchen. Acolo există câteva posibilităţi de dans, de exemplu la „Pinzgauer Kanne“ sau „Almbar“.