Ski Mariazell, Stiria Austria iarna 2023
Filtre: Categorie: Ski× (14 oferte, 198.5EUR - 198.5EUR)
Aktivhotel Weisser Hirsch, Mariazell

Aktivhotel Weisser Hirsch

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Jufa Erlaufsee Sport Resort, Mariazell

Jufa Erlaufsee Sport Resort

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Hotel Himmelreich, Mariazell

Hotel Himmelreich  

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Schwarzer Adler, Mariazell

Hotel Schwarzer Adler  

Mariazell, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Waldesruh, Mariazell

Waldesruh

Mariazell, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Drei Hasen, Mariazell

  Drei Hasen

  Mariazell, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Vacante ski Mariazell

   Mariazell reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Mariazell oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Mariazell va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Mariazell (Stiria, Austria) iarna 2023 - Alege din 14 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Mariazell

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mariazell?

   Aktivhotel Weisser Hirsch, Hotel Himmelreich, Jufa Erlaufsee Sport Resort, Hotel Schwarzer Adler, Jufa Hotel Mariazell Sigmundsberg sunt cele mai populare hoteluri din Mariazell

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mariazell?

   Aktivhotel Weisser Hirsch, Jufa Erlaufsee Sport Resort, Hotel Himmelreich, Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai apreciate hoteluri din Mariazell ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mariazell.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Mariazell?

   Aktivhotel Weisser Hirsch, Jufa Erlaufsee Sport Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Mariazell ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Mariazell.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Mariazell?

   Aktivhotel Weisser Hirsch, Hotel Schwarzer Adler sunt cele mai apreciate hoteluri din Mariazell ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Mariazell.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mariazell?

   Aktivhotel Weisser Hirsch sunt cele mai apreciate hoteluri din Mariazell cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mariazell.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Mariazell?

   Jufa Erlaufsee Sport Resort, Hotel Himmelreich sunt hoteluri din Mariazell ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Mariazell?

   Jufa Erlaufsee Sport Resort, Hotel Himmelreich, Hotel Schwarzer Adler sunt hoteluri din Mariazell ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Mariazell.