Ski Krakauebene, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 269.2EUR - 407.4EUR)
Hotel Stigenwirth, Krakauebene

Hotel Stigenwirth

Krakauebene, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre KrakauebenePrezentare si poze Krakauebene

Krakauebene

Informaţii generale
Minciuni Krakauebene m 1300 deasupra mării nivel şi 600 de locuitori. "Valea sănătoase" pe partea de Sud a Schladminger Tauern oferă o mulţime de posibilităţi pentru relaxare, în vara, precum şi ca în timpul iernii.

Vacante ski Krakauebene

Krakauebene reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Krakauebene oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Krakauebene va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Krakauebene (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Krakauebene

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Krakauebene?

Hotel Stigenwirth, Hotel Stigenwirth Pensi sunt cele mai populare hoteluri din Krakauebene

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Krakauebene?

Hotel Stigenwirth sunt cele mai apreciate hoteluri din Krakauebene ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Krakauebene.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Krakauebene?

Hotel Stigenwirth sunt cele mai apreciate hoteluri din Krakauebene ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Krakauebene.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Krakauebene?

Hotel Stigenwirth sunt hoteluri din Krakauebene ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Krakauebene.