Last Minute Ski Kolsassberg, Innsbruck Tirol Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 117.7EUR - 117.7EUR)
Hotel Pensiune Jagerhof, Kolsassberg

Hotel Pensiune Jagerhof

Kolsassberg, Innsbruck Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre KolsassbergPrezentare si poze Kolsassberg

Kolsassberg

Satul montan primitor şi liniştit Kolsassberg este situat la 906 m de altitudine, încadrat de munţii Karwendel şi Alpii Tuxer, între Olympiastadt Innsbruck şi frumoasa Zillertal. Staţiunea cu multă tradiţie vă aşteaptă cu oferte de relaxare şi refacere, plimbări prelungite şi schi pe pârtii minunat preparate. Situarea la altitudine a Kolsassberg permite o vedere panoramică de invidiat asupra Inntal şi a lanţurilor montane înconjurătoare. Iar apropierea de Innsbruck vă oferă posibilitatea de a face o vizită acestui frumos oraş şi atracţiilor sale.

Last Minute Ski Kolsassberg

Direct Booking

Last Minute Ski Kolsassberg Austria iarna 2020. Oferte Last Minute Ski Kolsassberg Innsbruck Tirol cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Kolsassberg

După o zi plină de schi - alpin sau nordic - sau petrecută la o drumeţie aveţi posibilitatea de a vă răsfăţa pe Kolsassberg cu specialităţi culinare tiroleze. Menţiuni speciale merită de exemplu "Hofer Stub'n" sau "Berggasthaus Gartlach". Ambele localuri vă aşteaptă cu ambient tipic tirolez şi bineînţeles mâncare pe măsură. De la Berggasthaus Gartlach puteţi coborî pe sanie pe derdeluşul natural până la Kolsassberg dacă stratul de zăpadă o permite. Cine are chef pe seară de ceva mai multă acţiune poate să facă excursie la Innsbruck (ca. 25 km) şi profita de numeroasele baruri şi discoteci aici deschise.