Ski Imst, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (18 oferte, 275.5EUR - 415.5EUR)
Hotel Auderer, Imst

Hotel Auderer

Imst, Tirol, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Hotel Belmont, Imst

Hotel Belmont

Imst, Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Alpenhotel Linserhof, Imst

Alpenhotel Linserhof

Imst, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Schloßhotel Post Edelfreisitz Sprengenstein, Imst

Schloßhotel Post Edelfreisitz Sprengenstein

Imst, Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre ImstPrezentare si poze Imst

Imst

Micul oraș însorit din Imst este încorporat în valea Oberinntal în zona de vacanta Pitztal și Oetztal.

Vacante ski Imst

Imst reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Imst oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Imst va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Imst (Tirol, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 18 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu All Inclusive si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Imst

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Imst?

Hotel Auderer, Alpenhotel Linserhof, Hotel Belmont, Eggerbraeu, Dollinger sunt cele mai populare hoteluri din Imst

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Imst?

Hotel Auderer, Hotel Belmont, Alpenhotel Linserhof, Schloßhotel Post Edelfreisitz Sprengenstein, Gasthof Sonne sunt cele mai apreciate hoteluri din Imst ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Imst.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Imst?

Hotel Auderer, Hotel Belmont, Alpenhotel Linserhof, Schloßhotel Post Edelfreisitz Sprengenstein sunt cele mai apreciate hoteluri din Imst ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Imst.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Imst?

Hotel Belmont, Alpenhotel Linserhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Imst cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Imst.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Imst?

Hotel Auderer, Hotel Belmont, Alpenhotel Linserhof, Schloßhotel Post Edelfreisitz Sprengenstein sunt hoteluri din Imst ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Imst.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Imst?

Alpenhotel Linserhof sunt hoteluri din Imst ce au acces gratuit la internet