Ski Hinterstoder, Austria Superioara Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (7 oferte, 74.2EUR - 483.2EUR)
Berghotel Hinterstoder, Hinterstoder

Berghotel Hinterstoder

Hinterstoder, Austria Superioara, Austria

  • Fara transport
  Gasthof Zur Post, Hinterstoder

  Gasthof Zur Post

  Hinterstoder, Austria Superioara, Austria

   • Fara transport
   Berg Panorama Hof Sturmgut, Hinterstoder

   Berg Panorama Hof Sturmgut

   Hinterstoder, Austria Superioara, Austria

    • Fara transport
    Explorer Hotel Hinterstod, Hinterstoder

    Explorer Hotel Hinterstod

    Hinterstoder, Austria Superioara, Austria

     • Fara transport
     Alprima Aparthotel Hinter, Hinterstoder

     Alprima Aparthotel Hinter

     Hinterstoder, Austria Superioara, Austria

      • Fara transport

      Despre HinterstoderPrezentare si poze Hinterstoder

      Hinterstoder

      Satul montan Hinterstoder este centrul idilic al regiunii Pyhrn-Priel, din Austria Superioară. Staţiunea este situată la 600 m altitudine în Stodertal, la cca. 140 km la est de Salzburg. Hinterstoder este renumită ca şi gazdă a competiţii de Cupă Mondială în Slalom Gigant şi Super-G, dar şi ca staţiune de refacere pentru toate tipurile de schiori. La muntele local al Hinterstoder, Hutterer Höss, vă aşteaptă un domeniu primitor pentru mic şi mare cu coborâri de cupă mondială şi pârtii fun. Pe fundalul culisei înzăpezite a Toten Gebirge vă aşteaptă în plus numeroase şi variate posibilităţi de petrecere a timpului liber în natură. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot distra în întinsa vale Stodertal la drumeţii cu rachetele de zăpadă, la derdeluş, la patinoar şi multe altele.
      În Hinterstoder tradiţie se scrie cu T mare. În muzeul local "Alpineum" puteţi vizita expoziţii şi fi spectator la diverse piese de teatru şi concerte. În staţiune vă aşteaptă localuri gastronomice, restaurante şi cafenele la o gustare, fie la o pauză în ziua de schi, fie la finalul acesteia.
      Pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura în Hinterstoder mereu de o vacanţă reuşită.

      Vacante ski Hinterstoder

      Hinterstoder reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Hinterstoder oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Hinterstoder va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Hinterstoder (Austria Superioara, Austria) iarna 2020 - Alege din 7 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!