Last Minute Ski Heiligenblut, Carintia Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski×Oferte speciale: Last Minute× (11 oferte, 79EUR - 143EUR)

Afiseaza harta
Hunguest Hotel Heiligenblut, Heiligenblut

Hunguest Hotel Heiligenblut

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Heiligenblut, Carintia, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.09.2019

Landhotel Post, Heiligenblut

Landhotel Post

Heiligenblut, Carintia, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre HeiligenblutPrezentare si poze Heiligenblut

Heiligenblut

Heiligenblut (1.301 m) este situat la poalele Großglockner în partea superioară a văii Mölltals, în Parcul Naţional Hohe Tauern. Deoarece Großglockner-Hochalpenstrasse este închisă pe perioada de iarnă – această localitate alpină nu are trafic de trecere, ceea ce adaugă farmec suplimentar atmosferei deja foarte plăcute. Pe lângă distracţia pe pârtii în domeniul schiabil vă aşteaptă în Heiligenblut multe alte posibilităţi de agrement: de la piscină acoperită până la derdeluş, un patinoar si cafenele şi restaurante confortabile până la baruri de Après-Ski şi o discotecă. Pentru copii există pe lângă grădiniţa de schi şi "Snowland“. Trasee pentru plimbări şi drumeţii vă stau de asemenea la dispoziţie pentru multe ore de desfătare.

Last Minute Ski Heiligenblut

Direct Booking

Last Minute Ski Heiligenblut Austria iarna 2020. Peste 11 Oferte Last Minute Ski Heiligenblut Carintia cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Heiligenblut

Posibilităţile de agrement în Heiligenblut au grijă să nu aveţi parte de plictiseală în concediul dumneavoastră, chiar şi în afara pârtiilor: după o primă gustare şi un prim pahar la refugiile sau barurile confortabile - cum ar fi "Laterndl" sau "Mühle" - puteţi continua la discoteca "Holy-Moely" până la răsăritul soarelui dar şi pentru sport nu veţi duce lipsă de oferte, de la ice-stock sau drumeţii până la piscine acoperite sau terenuri de squash. În acest sens nu pierdeţi ocazia de a profita de derdeluşul natural cu nocturnă şi de a vă căţăra pe cascada îngheţată! Numeroase concerte şi evenimente completează oferta ideal.