Ski Grundlsee, Stiria Austria iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (12 oferte, 285.6EUR - 285.6EUR)
Mondi Holiday, Grundlsee

Mondi Holiday

Grundlsee, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Haus Annerl, Grundlsee

  Haus Annerl

  Grundlsee, Stiria, Austria

   • Fara transport
   Haus Gisela, Grundlsee

   Haus Gisela

   Grundlsee, Stiria, Austria

    • Fara transport

    Vacante ski Grundlsee

    Grundlsee reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Grundlsee oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grundlsee va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Grundlsee (Stiria, Austria) iarna 2019 - 2020 - Alege din 12 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!