Ski Grossgmain, Salzburg Land Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 134EUR - 134EUR)
Hotel Votterl, Grossgmain

Hotel Votterl

Grossgmain, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Vacante ski Grossgmain

Grossgmain reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Grossgmain oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Grossgmain va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Grossgmain (Salzburg Land, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Grossgmain

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Grossgmain?

Hotel Votterl sunt cele mai populare hoteluri din Grossgmain

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Grossgmain?

Hotel Votterl sunt cele mai apreciate hoteluri din Grossgmain ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Grossgmain.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Grossgmain?

Hotel Votterl sunt hoteluri din Grossgmain ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Grossgmain.