Ski Großarl, Salzburg Land Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 480.2EUR - 480.2EUR)
Vitalhotel Tauernhof, Großarl

Vitalhotel Tauernhof

Großarl, Salzburg Land, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Egger, Großarl

Hotel Egger

Großarl, Salzburg Land, Austria

  • Fara transport

  Vacante ski Großarl

  Großarl reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Großarl oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Großarl va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Großarl (Salzburg Land, Austria) iarna 2022 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Intrebari frecvente despre Großarl

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Großarl?

  Vitalhotel Tauernhof, Appartementhaus Lackner, Hotel Egger, Hotel Gasthof Alte Post sunt cele mai populare hoteluri din Großarl

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Großarl?

  Vitalhotel Tauernhof, Hotel Gasthof Alte Post sunt cele mai apreciate hoteluri din Großarl ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Großarl.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Großarl?

  Vitalhotel Tauernhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Großarl ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Großarl.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Großarl?

  Vitalhotel Tauernhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Großarl ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Großarl.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Großarl?

  Vitalhotel Tauernhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Großarl cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Großarl.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Großarl?

  Vitalhotel Tauernhof sunt hoteluri din Großarl ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Großarl?

  Vitalhotel Tauernhof sunt hoteluri din Großarl ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Großarl.