Last Minute Ski Gotzens, Innsbruck Tirol Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (6 oferte, 417.7EUR - 546EUR)

Afiseaza harta
Hotel Edelweiss, Gotzens

Hotel Edelweiss

   Scor 8.1 din 1 comentarii

Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Alp Art Hotel, Gotzens

Alp Art Hotel

Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Fara transport
Gotznerhof, Gotzens

Gotznerhof

Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Gasthof G Otznerhof, Gotzens

Gasthof G Otznerhof

Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

  • Fara transport
  Ferienwohnung Prader, Gotzens

  Ferienwohnung Prader

  Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

   • Fara transport
   Gasthof Gruberwirt, Gotzens

   Gasthof Gruberwirt

   Gotzens, Innsbruck Tirol, Austria

    • Fara transport

    Despre GotzensPrezentare si poze Gotzens

    Gotzens

    Götzens este o localitate mică şi romantică, la doar cca. 10 km de Innsbruck. Zona de schi olimpică (1964 şi 1976) atrage până astăzi mulţi vizitatori. Până la domeniul schiabil Götzens/Mutters sunt doar 500 m, Axamer Lizum este la cca. 10 km. Localitatea este situată pe un platou însorit, de unde puteţi să apreciaţi o vedere fantastică asupra munţilor înconjurători.
    În ceea ce priveşte ocuparea timpului liber nu există practic limite! Relaxare şi linişte puteţi găsi făcând o plimbare cu sania trasă de cai, sau o excursie prin pădure, eventual la lumina torţelor. Cei care îşi doresc ceva mai animat, pot alege, printre altele, între o seară la bowling sau la săniuş. În plus există în învecinatul Axams un centru dedicat timpului liber, unde vă este oferită posibilitatea de a practica numeroase activităţi. De asemenea în apropiere este capitala Tirolului Innsbruck, ale cărui numeroase magazine vă invită la cumpărături.

    Last Minute Ski Gotzens

    Direct Booking

    Last Minute Ski Gotzens Austria iarna 2020 - 2021. Oferte Last Minute Ski Gotzens Innsbruck Tirol. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

    Recomandari turistice pentru Gotzens

    Pentru cei care îşi doresc un concediu variat şi companie plăcută, Götzens este perfect! Fanii Après-Ski-ului găsesc aici o discotecă, un bar "aventură", „Bini’s Karaoke-Bar“ şi numeroase alte posibilităţi de a petrece o seară interesantă. Din acestea fac parte drumeţii pe zăpadă, derdeluş, bob, patinaj, excursii la lumina torţelor şi competiţii schi cu ceremonie de premiere. Dacă acestea nu sunt de ajuns - vă recomadăm o plimbare la Innsbruck, la doar 7 km depărtare. În capitala Tirolului găsiţi o oferta variată de cultură şi agrement care nu lasă nimic de dorit.