Ski Fugenberg, Zillertal Tirol Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)
Das Wiesegg, Fugenberg

Das Wiesegg

Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Wohlfuhlhotel Schiestl, Fugenberg

  Wohlfuhlhotel Schiestl

  Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Waldfriede, Fugenberg

   Waldfriede

   Fugenberg, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport

    Vacante ski Fugenberg

    Fugenberg reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Fugenberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fugenberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Fugenberg (Zillertal Tirol, Austria) iarna 2020 - 2021 - Alege din 8 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!