Ski Fiss, Tirol Austria iarna 2024
Filtre: Categorie: Ski× (382 oferte, 74.2EUR - 1000EUR)

Vacante ski Fiss

Fiss reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Fiss oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Fiss va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Fiss (Tirol, Austria) iarna 2024 - 2025 - Alege din 148 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Fiss

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fiss?

Toalstock, Haus Johanna, HOTEL FISSER HOF, Sunshine Appartements, Hotel Belmont sunt cele mai populare hoteluri din Fiss

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fiss?

Chesa Monte Hotel, Toalstock, Bergblick, Garni Fernblick, Alpin-life Hotel Gebhard sunt cele mai apreciate hoteluri din Fiss ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fiss.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Fiss?

Chesa Monte Hotel, Hotel Belmont, Toalstock, Garni Fernblick, Hotel Appartement Platzergasse sunt cele mai apreciate hoteluri din Fiss ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Fiss.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Fiss?

Haus Brunnacker sunt hoteluri din Fiss ce au acces gratuit la internet