Ski Feichten, Ghetar Kaunertal Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (10 oferte, 315.7EUR - 1036EUR)
Hotel Tia Apart, Feichten

Hotel Tia Apart

Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

  • Fara transport
  Hotel Jagerhof Feichten, Feichten

  Hotel Jagerhof Feichten

  Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Hotel Kaunertalerhof, Feichten

  Hotel Kaunertalerhof

  Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Hotel Tia Monte, Feichten

  Hotel Tia Monte

  Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Ferienhotel Larchenhof, Feichten

  Ferienhotel Larchenhof

  Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

   • Fara transport
   Hotel Tia Smart Natur, Feichten

   Hotel Tia Smart Natur

   Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Fara transport
   Hotel Alpina Resort Natur, Feichten

   Hotel Alpina Resort Natur

   Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

    • Fara transport
    Hotel Feichtner Hof, Feichten

    Hotel Feichtner Hof

    Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

    • Hotel cu All Inclusive  
    • Fara transport
    Edelweiss, Feichten

    Edelweiss

    Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

     • Fara transport
     Tia Monte Smart Natur, Feichten

     Tia Monte Smart Natur

     Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

      • Fara transport

      Despre FeichtenPrezentare si poze Feichten

      Feichten

      Comunitatea Kaunertal ocupă întreaga parte posterioară a îngustei şi sterpei văi şi se întinde cu mai multe sate şi ferme de-a lungul drumului prin vale. Localitatea principală Feichten este la 1275 m altitudine. Bucuraţi-vă de natura neatinsă şi peisajul montan magnific al văii Kaunertal, cu domeniul schiabil glaciar din apropiere. Instalaţia pe cablu Erspenhang este ideal pentru cei care fac primii pași pe schiuri. Şi numeroasele hanuri şi restaurante aşteaptă cu nerăbdare vizita dvs. cu specialităţi delicioase şi tării de producţie proprie. Pentru oferta de agrement există desigur în plus faţă de schi şi snowboarding şi patinaj, curling sau săniuş.

      Vacante ski Feichten

      Feichten reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Feichten oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Feichten va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Feichten (Ghetar Kaunertal, Austria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 10 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune si All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Recomandari turistice pentru Feichten

      La gheţar un loc de întâlnire popular este de exemplu la Weißsee, unde puteţi încheia ziu aîn atmosferă plăcută. Urmănd drumul gheţarului ajungeţi la Feichten unde un pucnt important este KIWI (Kirchenwirt). Mai ales snowboarderii şi tinerii vizitează acest local. La Fandels, în parcarea instalaţiei pe cablu veţi afla barul cu umbrele Fendels, cu muzica buna si atmosfera animată. Multe hanuri şi restaurante oferă o atmosferă mai liniştită şi vă permit să cunoaşteţi delicatesele tiroleze. Programul este completat prin derdeluş sau schi cu nocturnă (joi în domeniul schiabil Fendels), patinaj şi curling. Pentru cei care caută ceva mai liniştit există în jur de 20 km de trasee pentru drumeţii de iarnă romantice în jurul Feichten.

      Intrebari frecvente despre Feichten

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Feichten?

      Hotel Tia Apart, Hotel Jagerhof Feichten, Hotel Kaunertalerhof, Hotel Tia Monte, Ferienhotel Larchenhof sunt cele mai populare hoteluri din Feichten

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Feichten?

      Hotel Tia Apart, Hotel Jagerhof Feichten, Hotel Tia Monte sunt cele mai apreciate hoteluri din Feichten ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Feichten.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Feichten?

      Hotel Tia Monte sunt cele mai apreciate hoteluri din Feichten ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Feichten.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Feichten?

      Hotel Kaunertalerhof, Hotel Tia Monte sunt cele mai apreciate hoteluri din Feichten cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Feichten.

      Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Feichten?

      Hotel Jagerhof Feichten, Hotel Kaunertalerhof, Hotel Tia Monte sunt cele mai apreciate hoteluri din Feichten ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Feichten.

      Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Feichten?

      Hotel Jagerhof Feichten, Hotel Tia Monte sunt hoteluri din Feichten ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Feichten.