Last Minute Ski Feichten, Ghetar Kaunertal Austria iarna 2020
Filtre: Categorie: Ski×Oferte speciale: Last Minute× (3 oferte, 424.7EUR - 728EUR)
Hotel Tia Monte, Feichten

Hotel Tia Monte

Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Hotel Kaunertalerhof, Feichten

Hotel Kaunertalerhof

Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Jagerhof Feichten, Feichten

Hotel Jagerhof Feichten

Feichten, Ghetar Kaunertal, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre FeichtenPrezentare si poze Feichten

Feichten

Comunitatea Kaunertal ocupă întreaga parte posterioară a îngustei şi sterpei văi şi se întinde cu mai multe sate şi ferme de-a lungul drumului prin vale. Localitatea principală Feichten este la 1275 m altitudine. Bucuraţi-vă de natura neatinsă şi peisajul montan magnific al văii Kaunertal, cu domeniul schiabil glaciar din apropiere. Instalaţia pe cablu Erspenhang este ideal pentru cei care fac primii pași pe schiuri. Şi numeroasele hanuri şi restaurante aşteaptă cu nerăbdare vizita dvs. cu specialităţi delicioase şi tării de producţie proprie. Pentru oferta de agrement există desigur în plus faţă de schi şi snowboarding şi patinaj, curling sau săniuş.

Last Minute Ski Feichten

Direct Booking

Last Minute Ski Feichten Austria iarna 2020. Peste 3 Oferte Last Minute Ski Feichten Ghetar Kaunertal cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Feichten

La gheţar un loc de întâlnire popular este de exemplu la Weißsee, unde puteţi încheia ziu aîn atmosferă plăcută. Urmănd drumul gheţarului ajungeţi la Feichten unde un pucnt important este KIWI (Kirchenwirt). Mai ales snowboarderii şi tinerii vizitează acest local. La Fandels, în parcarea instalaţiei pe cablu veţi afla barul cu umbrele Fendels, cu muzica buna si atmosfera animată. Multe hanuri şi restaurante oferă o atmosferă mai liniştită şi vă permit să cunoaşteţi delicatesele tiroleze. Programul este completat prin derdeluş sau schi cu nocturnă (joi în domeniul schiabil Fendels), patinaj şi curling. Pentru cei care caută ceva mai liniştit există în jur de 20 km de trasee pentru drumeţii de iarnă romantice în jurul Feichten.