Oferte speciale Ski Altenmarkt, Salzburg Land Austria iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski×Oferte speciale: Alte oferte speciale× (7 oferte, 71.5EUR - 126.5EUR)
Hotel Bruckenwirt, Altenmarkt

Hotel Bruckenwirt

Altenmarkt, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Kesselgrubs Ferienwelt, Altenmarkt

Kesselgrubs Ferienwelt

Altenmarkt, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre AltenmarktPrezentare si poze Altenmarkt

Altenmarkt

Altenmarkt este situat idilic la 842 m altitudine în Salzburger Sportwelt. Mai multe biserici şi capele contribuie la imaginea pitorească a localităţii. Altenmarkt a fost deja de mai multe ori gazda a diverse competiţii sportive, cum ar fi Campionatele Mondiale de Freestyle sau Cupa Mondială de Schi Alpin. Accesul la domeniu schiabil incredibil se face prin "leagănul" Radstadt-Altenmarkt.
După o zi variată pe pârtie vă stă la dispoziţie un program la fel de variat de agrement. Chiar şi iubitorii de Shopping au destule de văzut şi cumpărat, îi aşteaptă multe magazinaşe şi Boutique în timp ce cei care vor să continue sportiv şi în după-amiază pot încerca derdeluşele sau face o plimbare mai lungă prin peisajul impresionant. Puteţi bineînţeles şi să petreceţi ultime ore ale zile şi liniştit la unul din refugii.

Oferte speciale Ski Altenmarkt

Direct Booking

Oferte speciale Ski Altenmarkt Austria iarna 2019 - 2020. Peste 7 Oferte speciale Ski Altenmarkt Salzburg Land cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Altenmarkt

Cine vine şi pentru Après-Ski în Salzburger Sportwelt este pe mâini bune. Aici se găseşte oferta potrivită pentru toate gusturile, de la seri în refugiile rustice, petreceri animate până la cocktailuri în atmosferă primitoare şi linişţită, posibilităţile sunt practic ilimitate. Cei care vor să-şi petreacă seara relaxându-se sunt aşteptaţi la saună sau să se răsfeţe la unul din restaurantele tipice cu specialităţi culinare. În plus în Altermarkt şi împrejurimi există numeroase posibilităţi de a profita de zăpadă, ca de exemplu pe cei 30 km de trasee de drumeţii sau pe derdeluşe.