Ski Alpl Bei Krieglach, Stiria Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Naturidyll Hotel Waldheimathof, Alpl Bei Krieglach

Naturidyll Hotel Waldheimathof

Alpl Bei Krieglach, Stiria, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre Alpl Bei KrieglachPrezentare si poze Alpl Bei Krieglach

Alpl Bei Krieglach

Informaţii generale
Alpl bei Krieglach se află pe 612 m de Lacul înălţime în Mürztal în Styria şi are 5195 de locuitori. Oraşul a fost acasă la celebrul scriitor Peter Rosegger (rogue din Alpi, documente de învăţător, şi multe altele). Roseggers Waldschule şi Waldheimat sunt în zona Alpl.

Vacante ski Alpl Bei Krieglach

Alpl Bei Krieglach reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Alpl Bei Krieglach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Alpl Bei Krieglach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Alpl Bei Krieglach (Stiria, Austria) iarna 2021 - 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Alpl Bei Krieglach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Alpl Bei Krieglach?

Waldheimathof Naturidyll And Familien Wellness Almdorfl, Naturidyll Hotel Waldheimathof sunt cele mai populare hoteluri din Alpl Bei Krieglach

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Alpl Bei Krieglach?

Naturidyll Hotel Waldheimathof sunt cele mai apreciate hoteluri din Alpl Bei Krieglach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Alpl Bei Krieglach.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Alpl Bei Krieglach?

Naturidyll Hotel Waldheimathof sunt cele mai apreciate hoteluri din Alpl Bei Krieglach ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Alpl Bei Krieglach.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Alpl Bei Krieglach?

Naturidyll Hotel Waldheimathof sunt cele mai apreciate hoteluri din Alpl Bei Krieglach ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Alpl Bei Krieglach.