Oferte cazare See Im Paznauntal, Tirol Austria iarna 2023
(10 oferte, 364.7EUR - 1000EUR)
Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, See Im Paznauntal

Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca  

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Hotel Alpenkonigin, See Im Paznauntal

Hotel Alpenkonigin

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Aparthotel Herzblick, See Im Paznauntal

Aparthotel Herzblick

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Sportapart Garni Mallaun, See Im Paznauntal

Sportapart Garni Mallaun

See Im Paznauntal, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Post Hotel See, See Im Paznauntal

  Post Hotel See

  See Im Paznauntal, Tirol, Austria

   • Fara transport

   Despre See Im PaznauntalPrezentare si poze See Im Paznauntal

   See Im Paznauntal

   Informaţii generale
   La o altitudine de minciuni 1050 m vedea im Paznauntal, cu 1030 de locuitori. Soarele, distractiv, de agrement şi natura virgină desigur - regiunea de vacanţă a vedea-Pians este un pic pearl în Valea Paznauntal cu o mulţime de personalitate. Experienţă farmecele tradiţional tirolez vamale cu toate facilităţile de o industrie turistică moderne.

   Oferte See Im Paznauntal

   See Im Paznauntal, Tirol, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din See Im Paznauntal sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in See Im Paznauntal pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din See Im Paznauntal sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in See Im Paznauntal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din See Im Paznauntal garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski See Im Paznauntal va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare See Im Paznauntal, Tirol, Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre See Im Paznauntal

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din See Im Paznauntal?

   Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca, Aparthotel Herzblick, Hotel Alpenkonigin, Sportapart Garni Mallaun, Post Hotel See sunt cele mai populare hoteluri din See Im Paznauntal

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din See Im Paznauntal?

   Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See Im Paznauntal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din See Im Paznauntal.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din See Im Paznauntal?

   Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See Im Paznauntal ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din See Im Paznauntal.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din See Im Paznauntal?

   Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See Im Paznauntal ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din See Im Paznauntal.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din See Im Paznauntal?

   Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt cele mai apreciate hoteluri din See Im Paznauntal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din See Im Paznauntal.

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii See Im Paznauntal?

   Natur.Hotels.See Hotel Ad Laca sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din See Im Paznauntal. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din See Im Paznauntal.