Revelion Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (2 oferte, 204.6EUR - 235.7EUR)

Afiseaza harta
Landgut Zapfenhof, Zell Am Ziller Zillertal

Landgut Zapfenhof

   Scor 9.7 din 1 comentarii

Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Appartement Regina, Zell Am Ziller Zillertal

Appartement Regina

Zell Am Ziller Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Zell Am Ziller ZillertalPrezentare si poze Zell Am Ziller Zillertal

Zell Am Ziller Zillertal

Zell am Ziller, geografic şi istoric capitală a Văii Ziller, vă aşteaptă la o vacanţă plină de sport şi relaxare! Împreună cu Gerlos, Königsleiten şi Krimml formează faimoasa Zillertal Arena. Chiar din staţiune puteţi profita de arie dedicată sporturilor de iarnă foarte variată, de diversele oferte de Après-Ski şi restaurante care abia aşteaptă să vă răsfeţe cu specialităţi ale excelentei gastronomii regionale. Centru lipsit practic de trafic auto vă invită la o plimbare după o zi plină pe pârtii. Dintre activităţile sportive pe care puteţi să le practicaţi la Parcul Zell fac parte pe patinoarul artificial printre altele hochei pe gheaţă şi ice stock (asemănător curling), şi bineînţeles patinaj cărora 4 piste de kegeln sportiv (asemănător bowling) şi 3 terenuri acoperite de tenis cu vederi frumoase. La staţia de vale din Zillertal Arena printre atracţii se numără "Arena Coaster", care vă aşteaptă cu multă adrenalină! Aşa da concediu!

Recomandari turistice pentru Zell Am Ziller Zillertal

După o zi reuşită la schi pe pârtiile însorite puteţi trece la o seară animată Après-Ski! Arena Zillertal este renumită pentru ofertele sale de Après-Ski. Pestre 30 de locale vă invită la distracţie şi flirt. În zona de schi a Zell, locale îi aşteaptă pe petrecăreţi, de exemplu, pe Rosenalm sau Kreuzwiesenalm iar în staţiune „Saustad’l" sau barul Pfiff. Hanuri confortabile, baruri tradiţionale, mici bistro-uri şi cafenele simpatice vă aşteaptă să degustaţi specialităţi ale gastronomiei tradiţionale şi internaţionale. Pentru "noctambuli" este perfect „Almbar MTS“, deschis pentru dans şi petrecere până în zori. Ca alternativă, puteţi face o plimbare pe promenada luminată şi cu peste 20 km lungime sau o coborâre razantă pe derdeluşul natural de peste 7 km, unde ajungeţi fără probleme cu instalaţia Gerlosstein. Pentru sport vă stau la dispoziţie un patinoar, o sală de tenis, kegel (asemănător bowling) precum şi o piscină. Iubitorii de natură pot să se bucure de o plimbare cu caleaşca trasă de cai sau o drumeţie pe zăpadă în jurul Zell.

Intrebari frecvente despre Zell Am Ziller Zillertal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal?

Landgut Zapfenhof, Appartement Regina sunt cele mai populare hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Zell Am Ziller Zillertal?

Landgut Zapfenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Zell Am Ziller Zillertal.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Zell Am Ziller Zillertal?

Appartement Regina sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Zell Am Ziller Zillertal.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Zell Am Ziller Zillertal?

Landgut Zapfenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Zell Am Ziller Zillertal.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Zell Am Ziller Zillertal?

Landgut Zapfenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Zell Am Ziller Zillertal.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Zell Am Ziller Zillertal?

Landgut Zapfenhof, Appartement Regina sunt hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Zell Am Ziller Zillertal.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Zell Am Ziller Zillertal?

Appartement Regina sunt hoteluri din Zell Am Ziller Zillertal ce au acces gratuit la internet