Revelion Soll, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (2 oferte, 92.3EUR - 127.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Berghof, Soll

Hotel Berghof

Soll, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Appartements Im Schindlhaus, Soll

Appartements Im Schindlhaus

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Soll, Tirol, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre SollPrezentare si poze Soll

Soll

Situată în căldarea însorită dintre Wildem Kaiser (2.344 m) şi Hoher Salve (1.829 m) veţi găsi pitoreasca localitate Söll, la 703 m deasupra nivelului mării. În timpul zilei atmosfera este liniştită şi intimă dar nu vă lăsaţi înşelaţi în a crede că asta este tot ceea ce Söll are de oferit: oferta de Après-Ski este renumită şi nopţi pline de culoare sunt garantate de diversele discoteci şi baruri. Fie la "kegeln" (asemănător bowling), Squash, patinaj, săniuş pe timp de zi sau seara, plimbări ghidate cu rachetele de zăpadă sau la o vizită la piscina panoramică - nu veţi duce lipsă de posibilităţi!

Recomandari turistice pentru Soll

Refugii tradiţionale şi staţii pentru gustări precum şi baruri şi cafenele vă aşteaptă "après-ski" şi fac din Söll o staţiune de schi îndrăgită. Când barurile îşi închid uşile în - se deschid mai larg cele de la discotecile "Dorfstadl" şi "Whiskey-Mühle" unde puteţi continua petrecerea până târziu în noapte. Familiile pot să se bucure de săniuş în nocturnă pe seară sau o plimbare cu sania trasă de cai - panorama minunată nu o veţi uita curând cu siguranţă! Sau petreceţi ziua la piscina panoramică, cu saună, baie de aburi şi solar. Bineînţeles că există şi multe posibilităţi de sport, cum ar fi squash, kegeln (asemănător bowling), drumeţii ghidate, patinaj şi multe altele. O experienţă deosebită sunt şi plimbările ghidate cu rachetele de zăpadă prin peisajul înzăpezit.

Intrebari frecvente despre Soll

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Soll?

Appartements Im Schindlhaus, Hotel Berghof sunt cele mai populare hoteluri din Soll

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Soll?

Hotel Berghof, Appartements Im Schindlhaus sunt cele mai apreciate hoteluri din Soll ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Soll.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Soll?

Hotel Berghof sunt cele mai apreciate hoteluri din Soll cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Soll.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Soll?

Hotel Berghof, Appartements Im Schindlhaus sunt hoteluri din Soll ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Soll.