Revelion Sillian, Tirolul De Est Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 163EUR - 163EUR)

Afiseaza harta
Alpenhotel Weitlanbrunn, Sillian

Alpenhotel Weitlanbrunn

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Sillian, Tirolul De Est, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre SillianPrezentare si poze Sillian

Sillian

Localitatea Sillian este situată la 1.100 m deasupra nivelului mării, între Dolomiţii Tirolului de Sud şi Lienz şi este localitatea principală a Văii Hochpuster. Regiunea de schi este un adevărat ElDorado de soare şi zăpadă al Tirolului de Est. 3 domenii schiabile deosebit de potrivite pentru familii vă aşteaptă în această vale renumite pentru peisajele sale minunate: cele două foarte bune pentru începători Obertilliach şi Kartisch precum şi cel mai mare centru al regiunii, Thurntaler la Sillian, cu 55 km de pârtii perfecte pentru toate nivelele de cunoştinţe. Şi schiorii fond vor găsi aici oferta ideală într-o reţea de cca. 120 km în întreaga zonă.

Recomandari turistice pentru Sillian

La barul de Àpres-Ski "Schirmbar", situat chiar la staţia de vale în Sillian, puteţi încheia ziua de schi în mod plăcut. Pentru petrecere puteţi merge apoi la "Dancing Rancho" în timp ce pe cei care doresc să profite de iarnă îi aşteaptă un program alternativ sportiv, cu drumeţii cu rachetele de zăpadă, săniuş la lumina torţelor, tururi de schi sau seri de ice stock (asemănător curling). Sau de ce nu o plimbare romantică la lumina lunii în sania trasă de cai?

Intrebari frecvente despre Sillian

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sillian?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai populare hoteluri din Sillian

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sillian?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Sillian ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sillian.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sillian?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Sillian ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sillian.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sillian?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Sillian ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sillian.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sillian?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Sillian cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sillian.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Sillian?

Alpenhotel Weitlanbrunn sunt hoteluri din Sillian ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Sillian.