Revelion Oetz, Otztal Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (78 oferte, 238EUR - 1000EUR)
Hotel Habicherhof, Oetz

Hotel Habicherhof

Oetz, Otztal, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Alpenhotel Oetz, Oetz

Alpenhotel Oetz

Oetz, Otztal, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Aktivhotel Waldhof, Oetz

Aktivhotel Waldhof

Oetz, Otztal, Austria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre OetzPrezentare si poze Oetz

Oetz

Încadrată de Stubai şi Alpii Ötztal veţi găsi localitatea Oetz (820 m), la intrarea din Ötztal. Un loc confortabil cu multe oferte pentru iubitorii vacanţelor liniştite. Ferme tipic tiroleze, foarte colorate, hanuri primitoare şi confortabile şi biserica parohială albă precum şi lacul Piburger contribuie toate la atmosfera romantică. Schiorii găsesc domeniul schiabil potrivit pentru familii şi relativ mic Hochoetz chiar în faţa casei. Nu departe sunt domeniile mai animate, Längenfeld şi Sölden. Aici este mai degrabă distracţia pe primul plan.

Recomandari turistice pentru Oetz

Pentru un après-ski mai liniştit vă aşteaptă în Oetz în special colibele confortabile si rustice, dar şi hanurile din localitate. Familiile se pot bucura de o plimbare seara prin idilicul peisaj de iarnă. În Oetz-Piburg derdeluşul deschis până la ora 22 asigură distracţie pentru mic şi mare iar pe lacul Piburger puteţi lăsa urme cu patinele pe gheaţă! Pentru iubitorii de petrecere recomandăm o excursie la staţiunile din apropiere Längenfeld şi Sölden. Aici atrag barurile de après-ski, cluburi de noapte şi multe alte modalităţi turisţii la un final de zi la schi în companie.

Intrebari frecvente despre Oetz

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Oetz?

Hotel Habicherhof, Alpenhotel Oetz, Aktivhotel Waldhof, Sporthotel Kuhtai, Haus Evelyne sunt cele mai populare hoteluri din Oetz

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Oetz?

Alpenhotel Oetz, Hotel Habicherhof, Aktivhotel Waldhof, Nature Resort Otztal, Posthotel Kassl sunt cele mai apreciate hoteluri din Oetz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Oetz.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Oetz?

Aktivhotel Waldhof, PENSION VILLA AGNES sunt cele mai apreciate hoteluri din Oetz ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Oetz.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Oetz?

Hotel Habicherhof, Aktivhotel Waldhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Oetz ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Oetz.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Oetz?

Hotel Habicherhof, Aktivhotel Waldhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Oetz cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Oetz.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Oetz?

Hotel Habicherhof sunt hoteluri din Oetz ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Oetz?

Hotel Habicherhof, Aktivhotel Waldhof sunt hoteluri din Oetz ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Oetz.