Revelion Neukirchen Am Grossvenediger, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 75.5EUR - 75.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Unterbrunn, Neukirchen Am Grossvenediger

Hotel Unterbrunn

   Scor 6.7 din 1 comentarii

Neukirchen Am Grossvenediger, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre Neukirchen Am GrossvenedigerPrezentare si poze Neukirchen Am Grossvenediger

Neukirchen Am Grossvenediger

La cota 856 veţi găsi a patra localitate ca mărime din Pinzgau, staţiunea Neukirchen, situată în culisa de vis al Hohen Tauern, la poalele masivului Wildkogels (2225 m). Vârfuri de peste 3000 m constituie un fundal impresionat pentru idilica localitate, care vă aşteaptă cu aer curat de munte şi multe posibilităţi de petrecere a timpului liber. Pe lângă larga ofertă de pârtii de schi fond puteţi profita în special de domeniul schiabil variat şi foarte bun pentru familii Wildkogel. care pune la dispoziţia oaspeţilor săi o listă nelimitată de delicatese. Staţiunea cu multe secole de istorie şi-a păstrat imaginea tradiţională în mod exemplar şi a fost distinsă cu multe premii chiar şi internaţional. Anual are loc aici un eveniment deosebit: "Wildkogel-Longtrail", în ianuarie, la care iau startul 60 de sănii trase de câini. Drumeţii de iarnă, săniuş şi sănii trase de cai sunt frumoase modalităţi de a vă bucura de peisajul înzăpezit şi completează ideal oferta pentru vacanţa dvs. de iarnă în Neukirchen.

Intrebari frecvente despre Neukirchen Am Grossvenediger

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Neukirchen Am Grossvenediger?

Hotel Unterbrunn sunt cele mai populare hoteluri din Neukirchen Am Grossvenediger

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Neukirchen Am Grossvenediger?

Hotel Unterbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Neukirchen Am Grossvenediger ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Neukirchen Am Grossvenediger.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Neukirchen Am Grossvenediger?

Hotel Unterbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Neukirchen Am Grossvenediger ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Neukirchen Am Grossvenediger.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Neukirchen Am Grossvenediger?

Hotel Unterbrunn sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Neukirchen Am Grossvenediger. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Neukirchen Am Grossvenediger.