Revelion Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (3 oferte, 91EUR - 112.3EUR)

Afiseaza harta
Sport Spa Hotel Strass, Mayrhofen Zillertal

Sport Spa Hotel Strass

Scor 6 din 1 comentarii

Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Neuhaus Hotel, Mayrhofen Zillertal

Neuhaus Hotel

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Gutshof Zillertal, Mayrhofen Zillertal

Gutshof Zillertal

Mayrhofen Zillertal, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre Mayrhofen ZillertalPrezentare si poze Mayrhofen Zillertal

  Mayrhofen Zillertal

  Animata Mayrhofen, în partea posterioară a văii Ziller, una din cele mai îndrăgite staţiuni din Austria, vă oferă un pachet de activităţi pentru petrecerea timpului liber greu de egalat: pentru relaxare un parc acvatic cu zonă de saună, iar pentru mişcare patinaj, ice stock (un sport asemănător curlingului), tenis şi squash. Adrenalină vă aşteaptă la săniuş sau pe toboganele uriaşe de apă, iar pentru agrement vă stau la dispoziţie un teatru, cinematograf sau diverse spectacole folclorice. “White Lounge" al Iglu-Hotel, la Ahonberg, este gazda unui program foarte special de Après-Ski. Mayrhofen este ideal şi pentru familii, ofertele speciale pentru cei mici sunt exemplare.

  Recomandari turistice pentru Mayrhofen Zillertal

  Mai întâi minunate coborâri, apoi o uriaşă petrecere Après-Ski - asta este Mayrhofen! Nume ca Icebar sau Brückenstadl sunt bucuria oricărui fan Après-Ski. Pentru cei ce nu vor să se ducă la culcare devreme - după masa de seară petrecerea merge mai departe! Mayrhofen are o viaţă de noapte foarte activă şi cei doritori pot petrece până de dimineaţă în discoteci cum ar fi "Schlüsselalm" sau "New Speakeasy Arena". La „Sports Arena Disco“ petrecerea se întinde pe 3 etaje! Dacă preferaţi ceva mai liniştit, puteţi alege dintre unul din Café-Bar-uri sau din numeroasele restaurante pentru a încerca specialităţile regionale. Foarte important este "White Lounge", direct la Ahorn: În timpul zilei vă puteţi relaxa, atât în interior, cât şi pe scaunele pliante pe terasa barului, seara se transformă într-un elegant loc de petrecere în gheaţă. Iar cei care şi-au dorit întotdeauna să doarmă o noapte în Iglu - pot face acest vis realitate!

  Intrebari frecvente despre Mayrhofen Zillertal

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mayrhofen Zillertal?

  SPORT SPA HOTEL STRASS, Neuhaus Hotel, Gutshof Zillertal sunt cele mai populare hoteluri din Mayrhofen Zillertal

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mayrhofen Zillertal?

  SPORT SPA HOTEL STRASS, Neuhaus Hotel, Gutshof Zillertal sunt cele mai apreciate hoteluri din Mayrhofen Zillertal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mayrhofen Zillertal.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Mayrhofen Zillertal?

  SPORT SPA HOTEL STRASS, Neuhaus Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Mayrhofen Zillertal ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Mayrhofen Zillertal.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mayrhofen Zillertal?

  SPORT SPA HOTEL STRASS, Neuhaus Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Mayrhofen Zillertal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mayrhofen Zillertal.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Mayrhofen Zillertal?

  SPORT SPA HOTEL STRASS, Neuhaus Hotel sunt hoteluri din Mayrhofen Zillertal ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Mayrhofen Zillertal.