Revelion Mallnitz Ghetar Molltal, Ghetar Molltal Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 125.8EUR - 125.8EUR)

Afiseaza harta
Ferienhotel S Alber Alpenhotel Tauernhof , Mallnitz Ghetar Molltal

Ferienhotel S Alber Alpenhotel Tauernhof

Mallnitz Ghetar Molltal, Ghetar Molltal, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Mallnitz Ghetar MolltalPrezentare si poze Mallnitz Ghetar Molltal

Mallnitz Ghetar Molltal

Localitatea Mallnitz vă oferă condiţii ideale pentru schi, păstrându-şi însă caracterul plăcut şi primitor: situat la poalele Ankogel (3252 m), unul din cei mai înalţi munţi ai Carintiei, la cca. 1.200 m altitudine vă aşteaptă cu un raport excelent calitate/preţ. Cu farmecul său şi caracterul rural este o destinaţie foarte potrivită pentru familii şi toţi cei care caută un concediu de relaxare. În domeniul schiabil, la 2.800 m vă aşteaptă cea mai înalt situată grădină de iarnă a Carintiei, restaurantul panoramic Eissee. Gigantica construcţie de oţel şi sticlă tronează deasupra gheţii veşnice şi oglindeşte munţii Schareck de la Sonnblick până la Dolomiţii Lienz în ferestrele sale. Merită să cădeţi în numeroaselor specialităţi locale oferite aici, cum ar fi chiftele afumate pe varză murată sau brânză de Carintia şi este uşor de accesat de către ne-schiori cu Express-ul de Gheţar şi cabina Eissee.

Recomandari turistice pentru Mallnitz Ghetar Molltal

În ceea ce priveşte Après-Ski-ul Mölltal este o zonă mai degrabă liniştită - dar în schimb ospitalitatea locală este deosebită. Câteva refugii confortabile vă aşteaptă lângă pârtii şi în vale pentru gustări în timpăul zilei de schi sau după. Diatracţia continuă la patinoar sau derdeluş după-amiază, serile le puteţi petrece în Mölltal în special la o cină delicioasă în unul din numeroasele restaurante şi mai târziu dacă doriţi la im bar confortabil. Astfel vă aşteaptă de exemplu "Ankogel Bar" şi "Sportcafé" darauf - cei care doresc în schimb să danseze un pic nu pot pierde ocazia de a vizita discoteca "Tanzstadl Ankogel".

Intrebari frecvente despre Mallnitz Ghetar Molltal

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mallnitz Ghetar Molltal?

Ferienhotel s Alber Alpenhotel Tauernhof sunt cele mai populare hoteluri din Mallnitz Ghetar Molltal

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mallnitz Ghetar Molltal?

Ferienhotel s Alber Alpenhotel Tauernhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Mallnitz Ghetar Molltal ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mallnitz Ghetar Molltal.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Mallnitz Ghetar Molltal?

Ferienhotel s Alber Alpenhotel Tauernhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Mallnitz Ghetar Molltal cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Mallnitz Ghetar Molltal.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Mallnitz Ghetar Molltal?

Ferienhotel s Alber Alpenhotel Tauernhof sunt hoteluri din Mallnitz Ghetar Molltal ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Mallnitz Ghetar Molltal.