Revelion Leogang, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 158EUR - 158EUR)
Hotel Gasthof Wachter, Leogang

Hotel Gasthof Wachter

Leogang, Zell am See Salzburg, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre LeogangPrezentare si poze Leogang

Leogang

Leogang este situat la cca. 800 m altitudine, în o atractivă vale afluentă a Glemmtal. Prin Großen Asitz (1.914 m) legătura la circul de schi este asigurată excelent. Staţiunea idilică este ideală pentru turişti care caută o vacanţă mai liniştită. Cu skibus ajungeţi comod la staţia de vale a instalaţiei Asitz. Din cele mai renumite atracţii face parte printre altele capela Sfintei Ana, care aparţine din 1904 de Gasthaus Hüttwirt. Şi istoria Leogang a fost prezervată la Muzeele Minier şi Gotic, situate la cca. 4 km, unde puteţi să vă faceţi o idee de viaţa grea a minerilor din vremuri trecute.

Recomandari turistice pentru Leogang

Cu cât este mai frig, cu atât mai aprinsă atmosfera. Après-Ski se scrie cu literă mare atât în Hinterglemm cât şi în Saalbach! În jur de 40 de refugii primitoare vă aşteaptă să ciocniţi un pahar în onoarea unei zile perfecte la schi, iar o vizită la „Bar Pfiff“, "Bauer's Skialm" şi „Goaßstall“ face parte din programul obligatoriu al uni fan al Après-Ski-ului! Numeroase baruri şi pubs în staţiune, pe toate gusturile vă pun la dispoziţie posibilitatea de a continua distracţia şi - de ce nu - flirtul. Discotecile vă aşteaptă cu rock, pop, rave, techno, foxtrott sau chiar vals. Cei care vor ceva mai liniştit pot să profite de multele restaurante şi cafenele. Interesaţi-vă la hotelier unde puteţi mânca specialităţile locale sau faceţi o plimbare de descoperire prin localitatea practic fără trafic.
Nici de activităţi sportive nu veţi duce lipsa: fie că este vorba de tenis de sală, patinaj, săniuş, coborâri Snowtubing fie de plimbări romantice cu căruţa trasa de cai. Piscina Hinterglemm vă aşteaptă în plus cu multă distracţie pentru cei mai "acvatici"!

Intrebari frecvente despre Leogang

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Leogang?

Hotel Gasthof Wachter sunt cele mai populare hoteluri din Leogang

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Leogang?

Hotel Gasthof Wachter sunt cele mai apreciate hoteluri din Leogang ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Leogang.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Leogang?

Hotel Gasthof Wachter sunt cele mai apreciate hoteluri din Leogang ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Leogang.