Revelion Kirchberg, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (3 oferte, 105EUR - 105EUR)
Lifthotel, Kirchberg

Lifthotel

Kirchberg, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport
Hotel Sonnalp, Kirchberg

Hotel Sonnalp

Kirchberg, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
Hotel Kroneck, Kirchberg

Hotel Kroneck

Kirchberg, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Despre KirchbergPrezentare si poze Kirchberg

Kirchberg

Foarte romantic, în centrul Alpilor Kitzbühel, este situată localitatea Kirchberg, la 837 m altitudine. Poate fi numită "sora mai mică a Kitzbühel“, deşi în ceea ce priveşte posibilităţile de cazare nu se lasă cu nimic mai prejos. Centrul localităţii este foarte frumos şi fără mult trafic. O mică zonă pentru pietoni vă invită la după-amiezi liniştite la cumpărături. Cei care doresc să profite odată de stilul de viaţa unic din Kitzbühel, nu trebuie să piardă ocazia unei excursii în această localitate!
În special pentru familii şi începători o destinaţie ideală iar cu noua instalaţie 3S cu legături perfecte la domeniile schiabile ale Jochberg şi Pass Thurn.

Recomandari turistice pentru Kirchberg

După o zi frumoasă de schi, puteţi începe distracţia... Chiar dacă Kirchberg nu este atât de cunoscut pentru Après-Ski, ca vecina sa Kitzbühel, nu se pune problema de plictiseală! De asta au grijă numeroase discoteci, baruri şi Pubs. O recomandare specială merită Pub-ul „Londoner“, adesea cu muzică live. După pofta inimii se poate dansa şi la „Kuhstall“. Bineînţeles că vă recomandăm de asemenea câteva ore de Après-Ski în Kitzbühel, cu Prosecco ! Dacă doriţi ceva mai liniştit puteţi petrece seara la o masă bună, puteţi alege fie specialităţi tipic tiroleze fie ale bucătăriei internaţionale. În timpul zilei puteţi folosi derdeluşul de 3,5 km Rodelbahn la Gaisberg, participa la excursii sau face câteva piruete la patinoar. În plus este posibilă practicarea a Nordic Walking, săniuş în nocturnă, parapanta, tenis de sală, Squash sau vă puteţi plimba cu săniile trase de cai. Sau, dacă preferaţi diversitatea, bucuraţi-vă de parcul acvatic Aquarena din Kitzbühel! Masaje şi tobogane sunt doar două din serviciile care vă stau la dispoziţie.

Intrebari frecvente despre Kirchberg

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kirchberg?

Lifthotel, Hotel Sonnalp, Hotel Kroneck sunt cele mai populare hoteluri din Kirchberg

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kirchberg?

Lifthotel, Hotel Sonnalp, Hotel Kroneck sunt cele mai apreciate hoteluri din Kirchberg ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kirchberg.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kirchberg?

Lifthotel, Hotel Sonnalp sunt cele mai apreciate hoteluri din Kirchberg ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kirchberg.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Kirchberg?

Lifthotel, Hotel Sonnalp, Hotel Kroneck sunt cele mai apreciate hoteluri din Kirchberg ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Kirchberg.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Kirchberg?

Lifthotel, Hotel Kroneck sunt cele mai apreciate hoteluri din Kirchberg cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Kirchberg.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Kirchberg?

Lifthotel, Hotel Sonnalp sunt hoteluri din Kirchberg ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Kirchberg?

Lifthotel, Hotel Sonnalp, Hotel Kroneck sunt hoteluri din Kirchberg ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Kirchberg.