Revelion Großglockner Austria iarna 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 114EUR - 114EUR)

Afiseaza harta
Hotel Cafe Restaurant Wasserfall , Fusch Am Großglockner

Hotel Cafe Restaurant Wasserfall

   Scor 9.4 din 1 comentarii

Fusch Am Großglockner, Großglockner, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Großglockner

Großglockner

Idilica staţiune de iarnă Winklern este situată la 966 m altitudine, între masivul Grossglockner, grupa Kreuzeck şi Dolomiţii Lienz. Climatul ideal la poalele muntelui Iselberg şi varietatea peisajului fac din Winklern o destinaţie foarte îndrăgită. Datorită situării centrale puteţi profita de pârtii de schi fond şi alpin, derdeluşe şi rute de schi excelente atât în Heiligenblut, cât şi în Tirolul de Est. Dar şi chiar în Winklern găsiţi un derdeluş unic, o pistă de ice stock, un patinoar şi şi trasee marcate de drumeţii. Imaginea staţiunii este marcată de turnul de vamă romanic-târziu, aparţinând unui foste reşedinţe nobiliare. Dar şi biserica parohială în stil gotic-târziu merită neapărta o vizită. Petreceţi o vacanţă de iarnă minunată în Winklern, îmbinând experienţa culturală cu multă distracţie şi relaxare.

Intrebari frecvente despre Großglockner

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Großglockner?

Hotel Cafe Restaurant Wasserfall sunt cele mai populare hoteluri din Großglockner

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Großglockner?

Hotel Cafe Restaurant Wasserfall sunt cele mai apreciate hoteluri din Großglockner ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Großglockner.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Großglockner?

Hotel Cafe Restaurant Wasserfall sunt cele mai apreciate hoteluri din Großglockner ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Großglockner.