Revelion Filzmoos, Salzburg Land Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 189EUR - 189EUR)

Afiseaza harta
Hotel Bischofsmutze, Filzmoos

Hotel Bischofsmutze

Filzmoos, Salzburg Land, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 31.12.2021)
  • Fara transport

Despre FilzmoosPrezentare si poze Filzmoos

Filzmoos

În centrul landului Salzburg şi al celui mare domeniu schiabil al Austriei veţi găsi staţiunea Filzmoos. Înconjurată de peisajul de iarnă minunat şi o vedere uimitoare asupra Bischofsmütze, vârful care îşi trage numele de "Mitra Episcopului" de la forma sa deosebită - cel mai înalt şi mai frumos munte în Gosaukamm este în plus şi foarte îndrăgit de alpinişti. Staţiunea dispune de infrastructură foarte bună şi oferă un program variat de agrement în afara pârtiilor: fie ice-stock, snowtubing, snow-bike şi rodeln - nici o dorinţă nu rămâne neîndeplinită. Un pont special este restaurantul Hubertus – aici se ocupă de dvs. cu specialităţi regionale tipice "Bucătăreasa anului 1996" şi în acelaşi timp singura bucătăreasă de 4 stele a Europei!

Intrebari frecvente despre Filzmoos

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Filzmoos?

Hotel Bischofsmutze sunt cele mai populare hoteluri din Filzmoos

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Filzmoos?

Hotel Bischofsmutze sunt cele mai apreciate hoteluri din Filzmoos ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Filzmoos.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Filzmoos?

Hotel Bischofsmutze sunt cele mai apreciate hoteluri din Filzmoos ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Filzmoos.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Filzmoos?

Hotel Bischofsmutze sunt hoteluri din Filzmoos ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Filzmoos.