Revelion Fieberbrunn, Alpii Kitzbuhel Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 223.9EUR - 223.9EUR)

Afiseaza harta
Sporthotel Fontana, Fieberbrunn

Sporthotel Fontana

   Scor 9.9 din 1 comentarii

Fieberbrunn, Alpii Kitzbuhel Tirol, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre FieberbrunnPrezentare si poze Fieberbrunn

Fieberbrunn

Idilica staţiune Fieberbrunn (790 m) este situată în inima Alpilor Kitzbühel. Deoarece este cea mai mare staţiune a văii Pillersee de aici pleacă gratuit autobuze zilnic către toate localităţile învecinate. Prin asocierea cu vecinul Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang şi cu domeniile schiabile Zell am See/Kaprun, Fieberbrunn a intrat in Liga Campionilor. După o zi lungă pe pante, aveţi posibilitatea să vă aşezaţi în unul din frumoasele localuri de après-ski sau restaurante frumoase-baruri şi restaurante de schi, în afară de acestea însă turiştilor li se oferă o gamă largă de facilităţi de divertisment, de la parapantă până la un întreg "sat" cu saune. Pentru familiile aici există prin parc pentru copii cu numeroase oferte!

Recomandari turistice pentru Fieberbrunn

Fieberbrunn oferă distracţie şi în afara pârtiilor! Cunoscute sunt în special "Fontana" şi "Biwak", care se află chiar la staţia de vale. La discoteca "Tanzbar Tenne" sunt aşteptaţi cu uşile deshise iubitorii de petrecere. În Fieberbrunn există o varietate de restaurante şi baruri. Pe lângă après-ski un număr incredibil de mare de oportunităţi de recreere aşteaptă turiştii. Astfel vă puteţi relaxa după o zi de schi activ la saună - vă stă practic la dispoziţie un sat întreg - şi vă reface pentru următoarea zi pe pârtii. În plus, vă veţi bucura de 35 km de trasee montane, drumeţii ghidate sau plăcute plimbari cu sania trasă de cai prin peisajul înzăpezit. Dacă toate acestea nu sunt de ajuns pentru dvs. puteţi folosi posibilităţile de parapanta, săniuş în nocturnă sau patinaj.

Intrebari frecvente despre Fieberbrunn

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Fieberbrunn?

Sporthotel Fontana sunt cele mai populare hoteluri din Fieberbrunn

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Fieberbrunn?

Sporthotel Fontana sunt cele mai apreciate hoteluri din Fieberbrunn ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Fieberbrunn.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Fieberbrunn?

Sporthotel Fontana sunt cele mai apreciate hoteluri din Fieberbrunn ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Fieberbrunn.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Fieberbrunn?

Sporthotel Fontana sunt cele mai apreciate hoteluri din Fieberbrunn cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Fieberbrunn.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Fieberbrunn?

Sporthotel Fontana sunt hoteluri din Fieberbrunn ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Fieberbrunn.