Revelion Bad Kleinkirchheim, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Trattlerhof, Bad Kleinkirchheim

Hotel Trattlerhof

Bad Kleinkirchheim, Carintia, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Bad KleinkirchheimPrezentare si poze Bad Kleinkirchheim

Bad Kleinkirchheim

La furca Alpilor Gurktal, intre partea superioară a văii valea Gurktal şi lacului Millstätter See, la cca. 1100 m altitudine se află staţiunea nu foarte mare dar plină de viaţă Bad Kleinkirchheim şi învecinata şi înzăpezita St.Oswald. Bad Kleinkirchheimnu este doar o staţiune termală ci şi una din cele mai îndrăgite pentru sporturi de iarnă din Austria: în 1978 au avut prima oară loc aici competiţii ale cupei mondiale FIS de schi - ultima oară chiar de curând în 2012. Petreceţi un concediu binefăcător în natura minunată şi răsfăţaţi-vă cu bunătăţile culinare regionale oferite de diversele locale. În plus regiunea are pregătite pentru dvs. din punct de vedere al sporturilor de iarnă destule coborâri variate, atât provocări pentru experienţa dvs. cât şi pentru alunecări domoale! Soarele străluceşte, munţii sunt acoperiţi de zăpadă şi cerul albastru face inimile schiorilor să bata mai tare - un adevărat clişeu în sensul bun al cuvântului. Băile termele moderne sunt calificate oficial ca Resort Spa Alpin şi oferă contragreutatea perfectă de relaxare după o zi la schi.
Chiar între Munţii Nockberge ai Carintiei, pe parte sudică alpină veţi găsi , la o altitudine de 1.100 m.

Intrebari frecvente despre Bad Kleinkirchheim

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bad Kleinkirchheim?

Hotel Trattlerhof sunt cele mai populare hoteluri din Bad Kleinkirchheim

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bad Kleinkirchheim?

Hotel Trattlerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Kleinkirchheim ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bad Kleinkirchheim.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bad Kleinkirchheim?

Hotel Trattlerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Kleinkirchheim ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bad Kleinkirchheim.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bad Kleinkirchheim?

Hotel Trattlerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Kleinkirchheim ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bad Kleinkirchheim.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Bad Kleinkirchheim?

Hotel Trattlerhof sunt hoteluri din Bad Kleinkirchheim ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bad Kleinkirchheim?

Hotel Trattlerhof sunt hoteluri din Bad Kleinkirchheim ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bad Kleinkirchheim.