Revelion Bad Gastein, Valea Gastein Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (2 oferte, 176.5EUR - 338.3EUR)

Afiseaza harta
Hotel Elisabethpark, Bad Gastein

Hotel Elisabethpark

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Bad Gastein, Valea Gastein, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (01.01 - 19.02.2022)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.09.2021

Despre Bad GasteinPrezentare si poze Bad Gastein

Bad Gastein

Fermecătoarea localitate Bad Gastein (1.002 m) este situat în mijlocul Parcului Naţional Hohen Tauern, chiar în centrul Salzburger Land. Caracteristică este cascada (Gasteiner Wasserfall) situată chiar în staţiune - cu peste 200 m lungime sursă de inspiraţie pentru pictori şi poeţi şi punct de atracţie irezistibil pentru căţărători! De-a lungul străduţelor înguste puteţi admira Grand Hoteluri din perioada imperială şi numeroase clădiri Belle Epoque. Visele dumneavoastră de iarnă devin realitate aici: complexele termale vă promit relaxare pură, varietatea activităţilor sportive este asigurată pe lângă excelentul domeniu schiabil.Deja în 1958 a avut loc aici pe Graukogel campionatul mondial la schi alpin - de o ofertă foarte largă de petrecere a timpului liber, la shopping vă aşteaptă numeroase magazine iar norocul vi-l puteţi încerca la cazinou local. În evidenţă iese şi tunelul de legătură de sticlă, care vă duce direct de la staţia de vale la complexul termal "futuristic" FelsenTherme, care se află într-o fostă mină orizontală. Fie că veniţi să schiaţi, să vă daţi cu placa sau doar la relaxare cu sau fără familie - Bad Gastein este întotdeauna o alegere bunăBad Gastein - Distracţie la schi pentru întreaga familie!
În Bad Gastein vor găsi în special familiile cu copii un autentic paradis pentru vacanţa la schi - şi asta indiferent că este vorba de pasionaţi cu multă experienţă sau de primele alunecări ale celor mici. Le aşteaptă aici un domeniu schiabil mare şi variat, cu pârtii de multe ori aproape la cazare datorită numeroşilor munţi mai mici - atât cu coborâri însorite şi largi, cât şi abrupte.Vacanţa la schi se transformă aici uşor în o mică aventură - pentru cei mici, care se dau pentru prima dată există un teritoriu excelent pentru exersare, şcoli de schi cu instructori de schi care se ocupă cu mult drag de copii şi le proporţionează un debut uşor în ale schiatului. Nu lipsesc bineînţeles nici posibilităţile de supraveghere, în jurul părculeţului de joacă, covorului fermecat şi instalaţiilor pentru copii cineva are întotdeauna o privire la cei mici, pentru ca părinţii să se poată da după plac pe pârtiile roşii sau negre. Plimbări cu săniile trase de căini, o seară la derdeluş şi o piscină în staţiuni completează oferta în mod ideal.

Recomandari turistice pentru Bad Gastein

De pe pârtie la distracţie - acesta ar putea fi motto-ul Bad Gastein! Direct lângă pârtii vă aşteaptă numeroase localuri, iar în staţiune nu este mai mică oferta, discotecile şi barurile vă stau la dispoziţie până târziu în noapte. De dansat puteţi dansa la discotecile „Zentrale“ sau „Silver Bulett“ dar şi în numeroasele localuri de Après-Ski, cum ar fi „Bergfex“ sau „Joe’s Bar“. Dacă ceea ce vă interesează este atmosfera electrizantă a unui cazinou - în Bad Gastein aveţi şi acestă posibilitate. Relaxare vă promit cele două complexe termale. De-a lungul zilei puteţi profita de oferta largă de activităţi, cum ar fi derdeluş, ice-stock, drumeţii sau patinaj sau face o excursie cu caracter istoric la Burg Klammstein la intrarea văii, care adăposteşte o expoziţie pe tema dezvoltării Burg-ului - dar şi vizite ghidate cu "fantome" pentru cei mici.

Intrebari frecvente despre Bad Gastein

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bad Gastein?

Hotel Elisabethpark, Cesta Grand Aktivhotel Spa Superior sunt cele mai populare hoteluri din Bad Gastein

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bad Gastein?

Hotel Elisabethpark, Cesta Grand Aktivhotel Spa Superior sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Gastein ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bad Gastein.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bad Gastein?

Cesta Grand Aktivhotel Spa Superior sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Gastein ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bad Gastein.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bad Gastein?

Hotel Elisabethpark sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Gastein ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bad Gastein.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Bad Gastein?

Hotel Elisabethpark sunt cele mai apreciate hoteluri din Bad Gastein cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Bad Gastein.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Bad Gastein?

Hotel Elisabethpark, Cesta Grand Aktivhotel Spa Superior sunt hoteluri din Bad Gastein ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bad Gastein?

Hotel Elisabethpark sunt hoteluri din Bad Gastein ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bad Gastein.