Oferte cazare Rauris, Vale Rauris Austria iarna 2023
(294 oferte, 185.5EUR - 705.6EUR)
Gasthof Platzwirt, Rauris

Gasthof Platzwirt

Rauris, Vale Rauris, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Appartmentanlage Schonblick Mountain Resort, Rauris

Appartmentanlage Schonblick Mountain Resort  

Rauris, Vale Rauris, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Gasthof Andrelwirt, Rauris

Gasthof Andrelwirt

Rauris, Vale Rauris, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Appartement Haus Renate, Rauris

Appartement Haus Renate

Rauris, Vale Rauris, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Kaiserhof, Rauris

Hotel Kaiserhof

Rauris, Vale Rauris, Austria

  • Fara transport
  Hotel Ferienwelt Kristall, Rauris

  Hotel Ferienwelt Kristall  

  Rauris, Vale Rauris, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (01.01 - 31.12.2022)
  • Fara transport
  Hotel Sonnhof, Rauris

  Hotel Sonnhof

  Rauris, Vale Rauris, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Hotel Alpina, Rauris

  Hotel Alpina

  Rauris, Vale Rauris, Austria

   • Fara transport
   Gasthaus Maislau, Rauris

   Gasthaus Maislau

   Rauris, Vale Rauris, Austria

    • Fara transport
    Hotel Birkenhof, Rauris

    Hotel Birkenhof

    Rauris, Vale Rauris, Austria

     • Fara transport
     Haus Auszeit, Rauris

     Haus Auszeit

     Rauris, Vale Rauris, Austria

      • Fara transport
      Carpe Solem Rauris Aby Alps Resortsaœ, Rauris

      Carpe Solem Rauris Aby Alps Resortsaœ

      Rauris, Vale Rauris, Austria

       • Avion (01.01 - 31.12.2022)
       • Fara transport

       Despre RaurisPrezentare si poze Rauris

       Rauris

       Sătucul idilic, una din cele mai vechi aşezări din Alpi, în valea laterală a Rauris, a atras iniţial vizitatori datorită aurului, a cărui "spălare" a fost sursa principală de venit a locuitorilor foarte mult timp. Astăzi, micuţa staţiune este o atracţie turistică, dar nu a pierdut nimic din farmecul său autentic. Instalaţiile pe cablu Hochalmbahn şi Kreuzbodenbahn vă permit accesul foarte comod la zona de schi Rauris, care este o zonă foarte potrivită pentru familii. După o zi pe pârtie, staţiunea vă oferă numeroase posibilităţi de sport sau relaxare sau seri în companie. Vă recomandăm o plimbare pe zăpadă prin pădurea „Rauriser Urwald“.

       Oferte Rauris

       Rauris, Vale Rauris, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

       Partiile de ski din Rauris sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Rauris pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Rauris sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

       Conditiile de zapada sunt excelente in Rauris oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

       Echipamentul de instalatii pe cablu din Rauris garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Rauris va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

       Oferte cazare Rauris, Vale Rauris, Austria iarna 2023 - 2024 - Alege din 88 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

       Recomandari turistice pentru Rauris

       Oferta de timp liber în mica staţiune Rauris conţine câte ceva pentru fiecare tip de turist. Ziua pe pârtii o puteţi încheia de exemplu la derdeluşul cu nocturnă de la Kreuzbodenbahn sau la Snow-tubing. Şi cei 5 km ai derdeluşului natural de la Kolm Saigurn - unde ajungeţi comod cu "taxiul" Hüttentaxi - vă oferă multă aventură pentru mic şi mare. Ceva mai liniştită este o plimbare cu caleaşca sau o plimbare romantică la lumina torţelor - în schimb multă adrenalină vă aşteaptă la un zbor cu parapanta. Seara vă stau diverse posibilităţi la dispoziţie, obligatoriu pentru fanii Aprés-Ski este „Heimalm“, cu un bar încălzit cu 20 m lungime şi "Hubertus-Schirmbar", la staţia din vale a Hochalm. Pe petrecăreţi îi aşteptă până târziu "Rauriser Stadl" sau "Shake & Beer". Pentru plăceri gastronomice vă stau la dispoziţie numeroase localuri, de diferite tipuri.

       Intrebari frecvente despre Rauris

       Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Rauris?

       Gasthof Platzwirt, Appartmentanlage Schonblick Mountain Resort, Appartement Haus Renate, Gasthof Andrelwirt, Hotel Gasthof Brau sunt cele mai populare hoteluri din Rauris

       Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Rauris?

       Gasthof Andrelwirt, Appartement Haus Renate, Hotel Gasthof Brau, HOTEL KAISERHOF, Hotel Ferienwelt Kristall sunt cele mai apreciate hoteluri din Rauris ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Rauris.

       Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Rauris?

       Gasthof Platzwirt, Appartmentanlage Schonblick Mountain Resort, Hotel Ferienwelt Kristall sunt cele mai apreciate hoteluri din Rauris ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Rauris.

       Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Rauris?

       Gasthof Platzwirt, Hotel Sonnhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Rauris ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Rauris.

       Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Rauris?

       Gasthof Platzwirt, Appartmentanlage Schonblick Mountain Resort, Hotel Ferienwelt Kristall sunt cele mai apreciate hoteluri din Rauris cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Rauris.

       Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Rauris?

       Gasthof Platzwirt sunt hoteluri din Rauris ce au acces gratuit la internet