Oferte cazare Portschach, Carintia Austria iarna 2020
(11 oferte, 349.3EUR - 1000EUR)
Hotel Ambassador, Portschach

Hotel Ambassador

Portschach, Carintia, Austria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Schloss Seefels, Portschach

Hotel Schloss Seefels

Portschach, Carintia, Austria

 • Hotel cu plaja privata  
 • Fara transport
Ferienhotel Worthersee, Portschach

Ferienhotel Worthersee

Portschach, Carintia, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Parkhotel Portschach, Portschach

Parkhotel Portschach

Portschach, Carintia, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Villa Auguste, Portschach

Villa Auguste

Portschach, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Hotel Diana, Portschach

  Hotel Diana

  Portschach, Carintia, Austria

   • Fara transport

   Despre PortschachPrezentare si poze Portschach

   Portschach

   Pörtschach am Wörthersee este un municipiu în districtul Klagenfurt-Land în Carintia, Austria. Este o stațiune de vară si oras stabilit pe malul lacului Wörth.
   Pörtschach este situat la 446-702 de metri deasupra nivelului mării, pe malul nordic al Lacului Wörth, la aproximativ 14 km (8,7mile) vest de capitala Carintia Klagenfurt.
   Teritoriul municipiului este divizat în cele două comunități cadastrale ale Pörtschach pe malul lacului și Sallach. Localitatea unică a municipiului este Pörtschach pe Lacul Wörth.
   Comunitățile vecine Pörtschach includ Moosburg la nord, Techelsberg la vest, Krumpendorf la est, și Maria Wörth la sud.

   Oferte Portschach

   Portschach, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Portschach sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Portschach pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Portschach sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Portschach oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Portschach garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Portschach va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Portschach, Carintia, Austria iarna 2020 - 2021 - Alege din 12 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro