Oferte cazare Pollau Bei Hartberg, Stiria Austria iarna 2020
(2 oferte, 448.7EUR - 448.7EUR)
Hotel Waldhof Muhr, Pollau Bei Hartberg

Hotel Waldhof Muhr

Pollau Bei Hartberg, Stiria, Austria

  • Fara transport
  Jufa Hotel Pollau Bio, Pollau Bei Hartberg

  Jufa Hotel Pollau Bio

  Pollau Bei Hartberg, Stiria, Austria

   • Fara transport

   Oferte Pollau Bei Hartberg

   Pollau Bei Hartberg, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Pollau Bei Hartberg sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Pollau Bei Hartberg pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Pollau Bei Hartberg sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Pollau Bei Hartberg oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Pollau Bei Hartberg garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pollau Bei Hartberg va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Pollau Bei Hartberg, Stiria, Austria iarna 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro