Oferte cazare Pichl Bei Schladming, Stiria Austria iarna 2023
(5 oferte, 366.4EUR - 593.3EUR)
Gut Raunerhof, Pichl Bei Schladming

Gut Raunerhof

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Pichlmayrgut, Pichl Bei Schladming

Hotel Pichlmayrgut

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Avion (01.01 - 31.12.2022)
 • Fara transport
Almwelt Austria, Pichl Bei Schladming

Almwelt Austria

Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria

  • Fara transport

  Despre Pichl Bei SchladmingPrezentare si poze Pichl Bei Schladming

  Pichl Bei Schladming

  Informaţii generale
  Pichl, cu 900 de locuitori, se află 800 m deasupra nivelului mării şi este situat în Munții, un râu şi zona de schi. Locaţia cea mai vestică din Stiria, face parte din centrul regiunii Dachstein-Tauern, care se lauda cu cele mai frumoase peisajele montane din Austria. Din acest motiv, Pichl/Mandling este de asemenea o staţiune de vacanţă iubit.

  Oferte Pichl Bei Schladming

  Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Pichl Bei Schladming sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Pichl Bei Schladming pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Pichl Bei Schladming sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Pichl Bei Schladming oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Pichl Bei Schladming garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pichl Bei Schladming va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Pichl Bei Schladming, Stiria, Austria iarna 2023 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Pichl Bei Schladming

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pichl Bei Schladming?

  Hotel Pichlmayrgut, Almdorf Reiteralm Mit Seinem Almhotel Edelweiss, Gut Raunerhof, Almwelt Austria, Alpenchalets Reiteralm Aby Alps Resortsaœ sunt cele mai populare hoteluri din Pichl Bei Schladming

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pichl Bei Schladming?

  Hotel Pichlmayrgut, Almdorf Reiteralm Mit Seinem Almhotel Edelweiss, Gut Raunerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl Bei Schladming ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pichl Bei Schladming.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pichl Bei Schladming?

  Hotel Pichlmayrgut sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl Bei Schladming ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pichl Bei Schladming.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pichl Bei Schladming?

  Gut Raunerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Pichl Bei Schladming cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pichl Bei Schladming.

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pichl Bei Schladming?

  Hotel Pichlmayrgut, Gut Raunerhof sunt hoteluri din Pichl Bei Schladming ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pichl Bei Schladming.