Oferte cazare Oberaichwald, Carintia Austria iarna 2020
(4 oferte, 326.2EUR - 606.6EUR)
Naturel Hoteldorf Schonleitn, Oberaichwald

Naturel Hoteldorf Schonleitn

Oberaichwald, Carintia, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
Naturel Hotels Resorts Naturel Dorf Schonleiten, Oberaichwald

Naturel Hotels Resorts Naturel Dorf Schonleiten

Oberaichwald, Carintia, Austria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre OberaichwaldPrezentare si poze Oberaichwald

Oberaichwald

Informaţii generale
Oberaichwald este situat aproape de Faaker See, într-un mediu picturale. Calmă țara viață este conectat acolo cu confort ridicat.

Oferte Oberaichwald

Oberaichwald, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Oberaichwald sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Oberaichwald pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Oberaichwald sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Oberaichwald oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Oberaichwald garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Oberaichwald va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Oberaichwald, Carintia, Austria iarna 2020 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro