Munte Stans, Zillertal Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (5 oferte, 105EUR - 105EUR)
Hotel Spa Schwarzbrunn, Stans

Hotel Spa Schwarzbrunn

Stans, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Haus Stella, Stans

Haus Stella

Stans, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport
  Urgestein Ferien, Stans

  Urgestein Ferien

  Stans, Zillertal Tirol, Austria

   • Fara transport
   Brandstetterhof, Stans

   Brandstetterhof

   Stans, Zillertal Tirol, Austria

    • Fara transport
    Schwarzbrunn, Stans

    Schwarzbrunn

    Stans, Zillertal Tirol, Austria

     • Fara transport

     Despre StansPrezentare si poze Stans

     Stans

     Satul foarte primitor pentru familii Stans este situat la poalele Karwendel în valea Inn. Cu teleschiuri direct în localitate şi aproape de domeniile schiabile cum ar fi Kellerjoch, Weerberg sau Zillertal, Stans oferă vacanţe pline de activitate şi diversitate. Frumosul peisaj de iarna pot fi admirat fie dintr-o sanie, fie la o plimbare cu rachetele de zăpadă sau cu felinare. În atmosfera idilică nu există nici un ostacol în calea relaxării şi recreerii. Aproape sunt şi impresionantele "chei ale lupului" - "Wolfklamm" în tirolezul Karwendel, o altă delicatesă pentru iubitorii de natura.

     Recomandari turistice pentru Stans

     Stans oferă şi în afara pârtiilor o gamă largă de posibilităţi de activităţi sportive şi agrement. În mare parte acestea sunt gratuite şi ajunge să vă înregistraţi la oficiul turistic local. Puteţi închiria de asemenea sănii pentru derdeluşul de la Grafenast la Arzberg - nu mută lume cunoaşte această posibilitate, dar merită în orice caz! Sau urmaţi ghidul la o drumeţie cu rachtele de zăpadă prin peisajul înzăpezit. Seara se organizează competiţii la lumina torţelor sau plimbări romantice cu felinare.

     Intrebari frecvente despre Stans

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Stans?

     Hotel Spa Schwarzbrunn, SCHWARZBRUNN, Brandstetterhof, Urgestein Ferien, Haus Stella sunt cele mai populare hoteluri din Stans

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Stans?

     Hotel Spa Schwarzbrunn, Brandstetterhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Stans ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Stans.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Stans?

     Hotel Spa Schwarzbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Stans ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Stans.

     Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Stans?

     Hotel Spa Schwarzbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Stans ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Stans.

     Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Stans?

     Hotel Spa Schwarzbrunn sunt cele mai apreciate hoteluri din Stans cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Stans.

     Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Stans?

     Hotel Spa Schwarzbrunn sunt hoteluri din Stans ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Stans.