Munte St. Urban, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (3 oferte, 340.2EUR - 882EUR)
Hotel Kogler Alpenblick, St. Urban

Hotel Kogler Alpenblick

St. Urban, Carintia, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Sonnenhotel St.Urbanerhof, St. Urban

Sonnenhotel St.Urbanerhof

St. Urban, Carintia, Austria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre St. UrbanPrezentare si poze St. Urban

St. Urban

Chiar în inima Carintiei vă aşteaptă cu porţile deschise staţiunea de vacanţă şi refacere St. Urban, cu infrastructură ideală pentru familii. La doar câţiva paşi de Urbansee această idilică localitate vă va farmecă cu aer curat de munte, culisă natural uimitoare şi numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber. O vizită merită făcută în orice anotimp. În special pentru familii cu copii mici şi începători în ale schiului domeniul schiabil situat la cca. 7 km "Simonhöhe" este o alegere excelentă. Diferite pârtii de la uşoare la medii asigură distracţia pe plăci pentru toţi oaspeţii. Profitaţi de vacanţă în peisaje minunate. Şi dorinţele culinare pot fi îndeplinite datorită numeroaselor specialităţi din Carintia şi vinurilor regionale pe care le puteţi varia după pofta inimii.

Recomandari turistice pentru St. Urban

După o zi plină şi variată pe pârtii vă aşteaptă cu uşile deschise în orice moment barurile tradiţionale şi restaurantele. Aici vă puteţi desfăta cu specialităţi regionale şi nu puteţi pierde ocazia de a încerca şnapsul local. Culisa naturală de vis este deosebit de potrivită pentru o plimbare liniştită, în special panorama din jurul lacului Urban. Dacă doriţi seara mai degrabă să petreceţi destinaţia ideală este Klagefurt, la cca, 25 km depărtare. Aici găsiţi multe baruri şi discoteci, unde puteţi dansa până în zori.

Intrebari frecvente despre St. Urban

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din St. Urban?

Hotel Kogler Alpenblick, KOGLERs Pfeffermuehle, Sonnenhotel St.Urbanerhof sunt cele mai populare hoteluri din St. Urban

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din St. Urban?

Hotel Kogler Alpenblick, Sonnenhotel St.Urbanerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Urban ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din St. Urban.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din St. Urban?

Hotel Kogler Alpenblick, Sonnenhotel St.Urbanerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Urban ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din St. Urban.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din St. Urban?

Sonnenhotel St.Urbanerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Urban ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din St. Urban.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din St. Urban?

Sonnenhotel St.Urbanerhof sunt cele mai apreciate hoteluri din St. Urban cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din St. Urban.