Munte Scheffau, Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (28 oferte, 357EUR - 1000EUR)
Appartements Scheffauer Hof, Scheffau

Appartements Scheffauer Hof

Scheffau, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Waldhof, Scheffau

Hotel Waldhof

Scheffau, Tirol, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Leitenhof, Scheffau

Leitenhof

Scheffau, Tirol, Austria

  • Fara transport
  Hotel Alpin Scheffau, Scheffau

  Hotel Alpin Scheffau

  Scheffau, Tirol, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport
  Aloisia, Scheffau

  Aloisia

  Scheffau, Tirol, Austria

   • Fara transport
   Das Alpin Kaiserzeit, Scheffau

   Das Alpin Kaiserzeit

   Scheffau, Tirol, Austria

   • Hotel cu All Inclusive  
   • Fara transport

   Despre ScheffauPrezentare si poze Scheffau

   Scheffau

   Staţiunea confortabilă Scheffau (circa 754 m altitudine), este amplasată ideal în peisajul idilic al Kaiser Wilder, bucuraţi-vă de vederile impresionante ale munţilor din jur. Din Scheffau se poate ajunge cu două gondole moderne direct în SkiWelt "Wilder Kaiser-Brixen.".
   Odihna şi relaxarea le veţi găsi la o plimbare de iarnă, prin peisajul înzăpezit strălucitoar din jurul Scheffau. Dacă vreţi mai multă acţiune vă recomandăm câteva ore pe derdeluşul cu nocturnă sau o partidă de Curling. În plus, există numeroase alte oportunităţi de recreere, bucătăria regională vă aşteaptă la rândul ei după o zi de schi cu delicioase specialităţi.

   Recomandari turistice pentru Scheffau

   Refugii tradiţionale, confortabile, locale la modă şi discoteci va invită la un après-ski de neuitat! Un loc bun pentru o oprire este de exemplu, "SternBar", de la staţia de vale Brandstadl. Nu pierdeţi ocazia de a vă da cu sania în nocturnă la Scheffau - plăcere pentru mic şi mare. Pentru fanii Curling un joc pe unul din cele două patinoare din Scheffau este obligatoriu. Sau vă puteţi bucura de peisajul fascinant şi idilic de iarnă din jurul Scheffau, fie la o plimbare de iarna romantica sau o plimbare cu sania trasă de cai. Seara, oaspeţii vor găsi numeroase restaurante şi taverne cu specialităţi locale şi internaţionale. Mai târziu vă puteţi cufunda în viaţa de noapte animată în cele două staţiuni învecinate Söll şi Ellmau. Dacă vă doriţi mai multă exclusivitate - legendarul Kitzbuhel vă stă la dispoziţie pentru o vizită.

   Intrebari frecvente despre Scheffau

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Scheffau?

   Hotel Waldhof, Appartements Scheffauer Hof, Haus Kaiserblick, Hotel Alpin Scheffau, Apart Pension Barnstatt sunt cele mai populare hoteluri din Scheffau

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Scheffau?

   Appartements Scheffauer Hof, Hotel Alpin Scheffau, Scheffauerhof, Kaiser In Tirol All Inclusive, Leitenhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Scheffau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Scheffau.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Scheffau?

   Appartements Scheffauer Hof, Hotel Alpin Scheffau sunt cele mai apreciate hoteluri din Scheffau ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Scheffau.

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Scheffau?

   Appartements Scheffauer Hof sunt hoteluri din Scheffau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Scheffau.