Munte Saalfelden, Zell Am See Salzburg Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (4 oferte, 105EUR - 482.3EUR)
Hotel Hindenburg, Saalfelden

Hotel Hindenburg

Saalfelden, Zell am See Salzburg, Austria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Ritzenhof Hotel Und Spa A, Saalfelden

Ritzenhof Hotel Und Spa A

Saalfelden, Zell am See Salzburg, Austria

  • Fara transport
  Hotel Die Hindenburg, Saalfelden

  Hotel Die Hindenburg

  Saalfelden, Zell am See Salzburg, Austria

   • Fara transport
   Clc Alpine Centre, Saalfelden

   Clc Alpine Centre

   Saalfelden, Zell am See Salzburg, Austria

    • Fara transport

    Despre SaalfeldenPrezentare si poze Saalfelden

    Saalfelden

    Saalfelden, numit și Saalfelden Am Steinernen Meer, oraș, vestul central al Austriei, la poalele de sud-vest ale Munților Steinernes Meer (Marea Pietrelor), în apropierea râului Saalach, sud-vest de Salzburg. Un oraș vechi al pieței, este, de asemenea, o stațiune de iarnă și de vară și fabrică textile, metale, echipamente electrice, articole din piele și bere

    Recomandari turistice pentru Saalfelden

    Zona de schi Hinterreit de la Saalfalden este o zonă familială mică, cu o selecție de baruri T și un lift pentru copii și începători. Zona uriașă din Saalbach-Hinterglemm, cea mai populară și una dintre cele mai mari din Austria, se află în apropiere. Cu toate acestea, Hinterreit are propriul său antrenament FIS pentru schiori mai avansați - atrăgând echipe naționale din Austria, Germania, Norvegia, Marea Britanie și SUA, precum și schiuri de schi precum Herman Maier.

    3 zile de jazz în ianuarie
    Acest bine-cunoscut festival de jazz, un calendar al evenimentelor de vară de 40 de ani, are acum un spin-off în timpul iernii! „3 Days of Jazz”, care are loc între 17 și 19 ianuarie 2020, are un număr de nouă concerte diferite, organizate în locații diferite și neobișnuite. Șase concerte vor avea loc la Kunsthaus Nexus din Saalfelden și două la Muzeul Miner și Gotic din Leogang. Un eveniment va avea loc chiar la coliba Stöcklalm din muntele Asitz.

    Advenirea minerilor în prima mină de argint
    Advenirea minerilor din 22 decembrie 2019 este unul dintre adevăratele momente marcante ale perioadei premergătoare Crăciunului în Saalfelden Leogang! Povestitorii și muzicienii cântă la lumina lumânărilor în cea mai veche mină de argint din regiunea Salzburger Land, care este astăzi o mină de spectacole. „Adevărul Stoaberg” poate fi accesat cu stil de sania trasă de cai.

    Intrebari frecvente despre Saalfelden

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Saalfelden?

    Hotel Hindenburg, Clc Alpine Centre, Hotel Die Hindenburg, Ritzenhof Hotel und Spa a sunt cele mai populare hoteluri din Saalfelden

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Saalfelden?

    Hotel Hindenburg, Ritzenhof Hotel und Spa a, Hotel Die Hindenburg, Clc Alpine Centre sunt cele mai apreciate hoteluri din Saalfelden ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Saalfelden.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Saalfelden?

    Hotel Hindenburg sunt cele mai apreciate hoteluri din Saalfelden ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Saalfelden.

    Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Saalfelden?

    Hotel Hindenburg sunt hoteluri din Saalfelden ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Saalfelden.