Munte Niederndorf, Tirol Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre NiederndorfPrezentare si poze Niederndorf

Niederndorf

Acest sat liniştit, tipic tirolez este situat la 500 m deasupra nivelului mării, la poalele munte Kaisergebirge. Se află la cca. 10 km la nord-est de Kufstein, la graniţa cu Bavaria şi este încadrat de munţii Niederndorferberg şi Hechenberg, pe al cărui vârf veţi găsi biserica de pelerinaj de către celebrul altar "Maria Heimsuchung"- "Vizitarea". Trasee de drumeţii largi vă aşteaptă la plimbări relaxante prin peisajul acoperit de nea. Bucuraţi-vă de vederile asupra peisajului montan uimitoare. Accesul la domeniul schiabil SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, cu ai săi 284 km de pârtii pentru întreaga familie se face în aproximativ 25 de km depărtare. Datorită apropierii de graniţa germană o excursie la München la aproximativ 85 km este recomandată.

Recomandari turistice pentru Niederndorf

Après-Ski veţi găsi în special în Walchsee şi Kössen. În „Londoner“ în Kössen, şi „Rosseeo“ în Walchsee şi multe alte localuri vă aşteaptă tot ce face Après-Ski-ul - la preţuri prietenoase! În Walchsee sunteţi invitat la petrecere în Liftstüberl, la staţia din vale. Încercaţi gastronomia regională, cum ar fi "Kaiserschmarrn", "Forelle" tipică Kössen sau "Ripperln vom Zicklein". Après-Ski veţi găsi în special în Walchsee şi Kössen. În „Londoner“ în Kössen, şi „Rosseeo“ în Walchsee şi multe alte localuri vă aşteaptă tot ce face Après-Ski-ul - la preţuri prietenoase! În Walchsee sunteţi invitat la petrecere în Liftstüberl, la staţia din vale. Încercaţi gastronomia regională, cum ar fi "Kaiserschmarrn", "Forelle" tipică Kössen sau "Ripperln vom Zicklein". Un alt punct culminat este în Kaiserwinkl "Săptămâna Balonului" la sfârşitul lui ianuarie în Walchsee când puteţi admira diversele forme, una mai ciudată ca alta. Vă recomandăm de asemenea schiul pe pârtia cu nocturnă. În Schwendt vă stau la dispoziţie tururi uşoare şi cursuri de Snowbike-Kurse, care vă promit ore de activitate.

Intrebari frecvente despre Niederndorf

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Niederndorf?

CHALET NIEDERNDORFERBERG, LANDHAUS KITZBICHLER, GASTHOF PENSION GRADLWIRT sunt cele mai populare hoteluri din Niederndorf