Munte Munster, Zillertal Tirol Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (3 oferte, 455EUR - 455EUR)
Hotel Hauserwirt, Munster

Hotel Hauserwirt

Munster, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Kirchenwirt, Munster

Kirchenwirt

Munster, Zillertal Tirol, Austria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Landgasthof Astner, Munster

Landgasthof Astner

Munster, Zillertal Tirol, Austria

  • Fara transport

  Despre MunsterPrezentare si poze Munster

  Munster

  Idilica staţiune Münster este situată Inntal la intrarea în Alpbachtal (10 km) oferă iarna tot ceea ce îşi poate dori o inimă de schior. Reith im Alpbachtal este deja la 7 km depărtare - de aici aveţi posibilitatea de a intra în domeniul schiabil Ski Juwel. În plus de la Münster ajungeţi în câteva minute cu maşina şi în Zillertal.
  Münster dispune şi de o gamă largă de oferte de agrement, o vizită merită de exemplu castelul romantic Lustschloss Lipperheide, din secolul XIX, unde puteţi vedea şi expoziţii de artă plastică. Sau vă puteţi bucura pur şi simplu de de natura minunată la o plimbare prin peisajul înzăpezit, eventual cu sania trasă de cai.

  Recomandari turistice pentru Munster

  Încheiaţi ziua plină de schi cu un pic de après-ski! refugii şi baruri vă oferă cabane multe oportunităţi de a petrece seara, mai mult sau mai puţin animat în funcţie de preferinţe. Restaurante, bistrouri şi cafenele vă vor tenta cu delicatese tradiţionale şi internaţionale. Oricine vrea să rămână activ şi în afara pârtiilor poate explora pădurea la o drumeţie, se poate da cu sania pe derdeluşul cu nocturnă sau - pentru cei mai romantici - se hotărî explora pentru o plimbare minunată cu sania trasă de cai.

  Intrebari frecvente despre Munster

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Munster?

  Hotel Hauserwirt, Kirchenwirt, Landgasthof Astner sunt cele mai populare hoteluri din Munster

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Munster?

  Kirchenwirt, Landgasthof Astner sunt cele mai apreciate hoteluri din Munster ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Munster.