Munte Mortschach, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (6 oferte, 235.2EUR - 525EUR)
Gasthof Post, Mortschach

Gasthof Post

Mortschach, Carintia, Austria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Gasthof Fair, Mortschach

Gasthof Fair

Mortschach, Carintia, Austria

  • Fara transport
  Gasthof Fair, Mortschach

  Gasthof Fair

  Mortschach, Carintia, Austria

   • Fara transport
   Thola Kasa, Mortschach

   Thola Kasa

   Mortschach, Carintia, Austria

    • Fara transport
    Holiday Home Lukas, Mortschach

    Holiday Home Lukas

    Mortschach, Carintia, Austria

     • Fara transport

     Despre MortschachPrezentare si poze Mortschach

     Mortschach

     Frumoasa localitate Mörtschach se află la o altitudine de 950 m şi este înconjurată de masivul impozant al Grossglockner, Dolomiţii Lienzer şi grupele Schober şi Kreuzeck. Aproape de natură vă puteţi relaxa aici şi vă aduna forţele sau face excursii de descoperire. Cu o suprafaţă de cca. 1.856 km² parcul Naţional Hohe Tauern este cea mai mare zonă de rezervat natural din zona Alpilor şi cuprinde printre altele gheţari impresionanţi şi pereţi stâncoşi.
     Şi în apropiere de Mörtschach veţi găsi numeroase destinaţii interesante pentru excursii, cum ar fi biserica din Heiligenblut, Franz-Josefs-Höhe, traseu de educaţie naturală Aster Moos sau fermecătorul orăşel Lienz cu numeroase posibilităţi de cumpărături.

     Recomandari turistice pentru Mortschach

     În Mörtschach nu veţi avea parte de plictis! După distracţia pe pârtie vă aşteaptă de exemplu tradiţionalele localuri cu delicosele specialităţi, aşa numitele Kärntner Schmankerln. Excursii interesante vă oferă Parcul Naţional Hohe Tauern. Ich stock (asemănător curling), plimbări cu rachetele de zăpadă sau săniuş pot fi şi ele practicate aici pentru şi mai multă varietate. Ceilor care caută adrenalină le stă la dispoziţie cascada îngheţată pentru căţărări. În Mörtschach şi împrejurimi se organizează diverse evenimente şi concerte de-a lungul întregului an pentru şi mai multă distracţie şi agrement.

     Intrebari frecvente despre Mortschach

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Mortschach?

     Gasthof Post, Gasthof Fair, Holiday Home Lukas, THOLA KASA, LANDGASTHOF SCHWAIGER sunt cele mai populare hoteluri din Mortschach

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Mortschach?

     Gasthof Post sunt cele mai apreciate hoteluri din Mortschach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Mortschach.

     Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Mortschach?

     Gasthof Post sunt hoteluri din Mortschach ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Mortschach.