Munte Lendorf, Carintia Austria iarna 2022
Filtre: Categorie: Munte× (4 oferte, 105.5EUR - 105.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Laurenzhof, Lendorf

Hotel Laurenzhof

   Scor 7.4 din 1 comentarii

Lendorf, Carintia, Austria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre LendorfPrezentare si poze Lendorf

Lendorf

Lendorf este o municipalitate din districtul Spittal an der Drau din statul austriac Carintia. Este format din Katastralgemeinden Lendorf și Hühnersberg, avand o suprafata de 34.31 km2.

Recomandari turistice pentru Lendorf

Obiective turistice:
Burg Sommeregg este un castel medieval de lângă Seeboden. Este situat pe poalele Munților Nock la o altitudine de 749 m.
Zona de schi Goldeck este o mică stațiune de schi, cu 30 de kilometri de partie cu zapada.
Muzeul Meșteșugurilor Carintiene: colecția muzeului este dedicată istoriei și prezentării meșteșugurilor și meseriilor vechi. Majoritatea exponatelor provin din regiunea Oberkärnten.
Castelul Ortenburg este un castel medieval in ruine. Este situat pe versantul nordic al Muntelui. Goldeck, parte a Alpilor Gailtal, deasupra văii Dravei, la o înălțime de 740 m.

Intrebari frecvente despre Lendorf

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lendorf?

Hotel Laurenzhof, GaSTEHAUS NISCHELBITZER, FERIENWOHNUNGEN KAPELLER, BAUERNHOF STAUDER sunt cele mai populare hoteluri din Lendorf

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lendorf?

Hotel Laurenzhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Lendorf ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lendorf.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Lendorf?

Hotel Laurenzhof sunt cele mai apreciate hoteluri din Lendorf ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Lendorf.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Lendorf?

Hotel Laurenzhof sunt hoteluri din Lendorf ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Lendorf.