Munte Großglockner Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (7 oferte, 163.2EUR - 1000EUR)
Tauernstern, Winklern

Tauernstern

Winklern, Großglockner, Austria

  • Fara transport

  Despre Großglockner

  Großglockner

  Idilica staţiune de iarnă Winklern este situată la 966 m altitudine, între masivul Grossglockner, grupa Kreuzeck şi Dolomiţii Lienz. Climatul ideal la poalele muntelui Iselberg şi varietatea peisajului fac din Winklern o destinaţie foarte îndrăgită. Datorită situării centrale puteţi profita de pârtii de schi fond şi alpin, derdeluşe şi rute de schi excelente atât în Heiligenblut, cât şi în Tirolul de Est. Dar şi chiar în Winklern găsiţi un derdeluş unic, o pistă de ice stock, un patinoar şi şi trasee marcate de drumeţii. Imaginea staţiunii este marcată de turnul de vamă romanic-târziu, aparţinând unui foste reşedinţe nobiliare. Dar şi biserica parohială în stil gotic-târziu merită neapărta o vizită. Petreceţi o vacanţă de iarnă minunată în Winklern, îmbinând experienţa culturală cu multă distracţie şi relaxare.

  Intrebari frecvente despre Großglockner

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Großglockner?

  HOLIDAY HOUSE IN THE MÖLLTAL VALLEY WITH FREE NATIONAL PARK CARD INCLU, BEAUTIFUL, VERY SPACIOUS HOLIDAY HOME IN THE HOHE TAUERN NATIONAL PARK, A PLEASANT, DETACHED HOUSE AT THE EDGE OF A WOOD, WOODEN HOLIDAY HOME IN RANGERSDORF WITH TERRACE, WELCOMING HOLIDAY HOME NEAR SKI AREA IN RANGERSDORF sunt cele mai populare hoteluri din Großglockner

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Großglockner?

  Tauernstern sunt cele mai apreciate hoteluri din Großglockner ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Großglockner.