Munte Dollach, Carintia Austria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Despre DollachPrezentare si poze Dollach

Dollach

Idilica localitate Döllach aparţine de Großkirchheim şi este situată la 1.024 m m, în una din cele mai mari rezervaţii naturale ale Europei Centrale, Parcul Naţional Hohe Tauern. Reprezentativ pentru localitate este castelul Großkirchheim, cu muzeu integrat. Domeniul schiabil al Heiligenblut este la doar 10 km depărtare. Pe cei care caută varietate şi în afara pârtiilor Döllach îi aşteaptă cu diverse posibilităţi de petrecere a timpului liber. De la patinoar şi derdeluş până la trasee pentru plimbări şi drumeţii – există multe complemente pentru vacanţa dumneavoastră la schi. Păduri împădurite, şi trasee pentru drumeţii vă aşteaptă la plimbări romantice sau tururi de-a lungul râurilor de munte. În Döllach puteţi petrece o săptămână de refacere şi vă desfăta în acelaşi cu delicatesele culinare locale.

Recomandari turistice pentru Dollach

În Döllach vă satu la dispoziţie multe posibilităţi de a practica sport şi în afara pârtiilor. Fie că este vorba de căţărări pe gheaţă cu ghizi experimentaţi, săniuş pe derdeluşul situat în apropiere sau în şa prin peisajul strălucitor - oferta este foarte largă! Pe patinoarul Waldfestarena puteţi lăsa urme pe gheaţă până la ora zece seara sau încerca sportul ice stock (asemănător curling). Refacere vă aşteaptă la Hotel Post în zona „Vital“, iar pe numeroasele trasee de drumeţii vă puteţi bucura de natura înzăpezită în timp ce pe romantici îi va tenta desigur o plimbare cu sania trasă de cai.
După o zi variată pe pârtie puteţi face o pauză în unul din refugiile confortabile pentru un Jagatee (cei negru cu rum) înainte de a vă întoarce cu skibus-ul - sau rămâne in Heiligenblut şi explora viaţa de noapte în barurile şi discoteca „Holy-Moely“!

Intrebari frecvente despre Dollach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dollach?

sunt cele mai populare hoteluri din Dollach