Oferte cazare Maria Luggau, Carintia Austria iarna 2023
(2 oferte, 328.7EUR - 411.6EUR)
Hotel Gasthof Paternwirt, Maria Luggau

Hotel Gasthof Paternwirt

Maria Luggau, Carintia, Austria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Paternwirt, Maria Luggau

Paternwirt

Maria Luggau, Carintia, Austria

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre Maria LuggauPrezentare si poze Maria Luggau

Maria Luggau

Luggau (sau Maria Luggau) este un sat de 256 de locuitori din municipalitatea austriacă Lesachtal din cartierul Hermagor din Carintia.
Este cel mai frecventat centru religios al zonei și este o destinație de pelerinaj bine cunoscută.

Oferte Maria Luggau

Maria Luggau, Carintia, Austria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Maria Luggau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Maria Luggau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Maria Luggau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Maria Luggau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Maria Luggau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Maria Luggau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Maria Luggau, Carintia, Austria iarna 2023 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Maria Luggau

De vizitat:
- Drumul Morilor (Mühlenweg): este o poteca creată în 1973 care duce la vizitarea celor cinci vechi mori de apă dispuse de-a lungul râului care străbate satul.
-Cele 5 mori vechi de apa: care sut inca in functiune;
-Muzeul Moara
-Satul istoric
-Biserica
-Sanctuarul Maria Luggau: este închinat Mariei Addolorata, din secolul al XVI-lea.

Intrebari frecvente despre Maria Luggau

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Maria Luggau?

Hotel Gasthof Paternwirt, Paternwirt sunt cele mai populare hoteluri din Maria Luggau

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Maria Luggau?

Hotel Gasthof Paternwirt, Paternwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Maria Luggau ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Maria Luggau.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Maria Luggau?

Hotel Gasthof Paternwirt sunt cele mai apreciate hoteluri din Maria Luggau cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Maria Luggau.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Maria Luggau?

Hotel Gasthof Paternwirt sunt hoteluri din Maria Luggau ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Maria Luggau.